Új színváltozatot kapott az Apple Watch Ultra 2

Mindazoknak, akik új Apple Watch Ultra modellt vártak, csalódnia kellett a tegnapi bemutatón, ugyanis az okosóra nem kapott új kiadást, csupán egy új színvariációt. A most bejelentett változat a Satin Black nevet viseli.

Az Apple Watch Ultra 2 új színvariációja matt felülettel rendelkezik, amelyet egyedi eljárással készítenek, és a külső felületet elvileg még ellenállóbbá teszik a karcokkal szemben. Az okosóra burkolata továbbra is titánból készült, mégpedig egy olyan ötvözetből, amely 95%-ban újrahasznosított, és megfelel az ötödik osztály követelményeinek. Egyébként a Series 10 prémium változatait is újrahasznosított titánból készítik, most, hogy a rozsdamentes acélnak búcsút intett az almás gyártó.

Visszatérve az Apple Watch Ultra 2 új változatához: a hátlap kemény cirkóniából készül. Az új színváltozathoz az almás gyártó egy új Titanium Milanese Loop szíjat is tervezett. Ennek kidolgozásakor a búvárokra gondoltak a dizájnerek, akik a pántot a búvároknak is tervezték. Azok számára, akiknek már megvan az Ultra 2, van egy új változat a pántból, amely illeszkedik az eredeti Natural Titan megjelenéshez.

Az Apple és a Hermès kidolgozott egy új pántot, amelyet a vitorlázás ihletett, ehhez egyébként tartozik egy kapcsolódó számlap is. Amikor a felhasználó ezt beállítja, az akció gomb egy tengeri témájú visszaszámláló időzítőre lesz állítva. Az Apple Watch Ultra 2 Satin Black színben már előrendelhető, és szeptember 20-tól kezdik kiszállítani. Nagy szerencsére az Apple nem változtatott az áron. Magyarországon az új variáns 379 990 forintos árról indul.

Forrás: GSMArena