Legjobb női okosórák 2021

A női okosórák népszerűsége nagyot nőtt az elmúlt időszakban, és már számos olyan típus van, amiket kifejezetten hölgyek számára készítenek. Ez közül válogattunk most ki néhány bevált modellt, amelyekkel egész biztosan nem fogsz mellé, mert gyönyörűen néznek ki, minőségi a kivitelük, és funkciók terén is tudják, ami elvárható egy ilyen eszköztől.

Női okosórák legfontosabb jellemzői

Elsőként fontos tisztázni, hogy mitől lesz egy okosóra női, milyen alap kritériumoknak kell megfelelni:

  • Kis szíjméret, hogy vékony csuklóra is tökéletesen passzoljon.
  • Maga az óra háza sem lehet túlzottan nagy, a hölgyek általában a kisebb, vékonyabb modelleket részesítik előnyben, ezeket kényelmesebb is viselni,
  • Csinos dizájn: lehet sportos vagy elegáns, de mindenképpen elsődleges szempont a megjelenés.
  • Színek: a leginkább trendi színek az arany, a rózsaarany és a fehér, de ezüst színben is vannak gyönyörű női okosórák.
  • Szép, “csajos” óralapok: az sem mindegy, hogy milyen óralapokat lehet beállítani, fontos, hogy ezek passzoljanak a hölgyek ízléséhez.

Persze ezeken kívül lehet számos szempont, de ezek már inkább általánosságban vonatkoznak az okosóra vásárlásra, illetve azon is sok múlik, hogy az adott személy mire szeretné használni az eszközt.

Most pedig nézzük pár népszerű, bevált női típust! 

3 remek női okosóra, amiket bátran tudunk ajánlani

  • Az összes felsorolt típust extra gyorsan, 1-2 munkanap alatt kiszállítják!

Smartic Ria női okosóra

Ha egy valóban gyönyörű, ultravékony, fémházas okosórát keresel, akkor a Smartic Ria kiváló választás lehet. Az 1,1 colos, teljesen kerek IPS kijelzőn rengetegféle óralap jeleníthető meg, újakat is le lehet tölteni, sőt, akár saját fotó is beállítható háttérképnek. Az óra nagy előnye még a vízállóság mellett az egyszerű, ikonos menü, aminek köszönhetően nyelvtudástól függetlenül könnyedén eligazodnak rajta még azok is, akik nem annyira jártasak a kütyük világában.

Funkciók terén az alap dolgokat kapjuk, az idő és a dátum mutatásán túl az óra jelez a hívásoknál és az értesítéseknél, méri a napi aktivitást, számolja a lépéseket, méri a pulzust, és vannak különféle sport módok is benne. Vezérelhető vele továbbá a telefon kamerája és zenelejátszója, van stopper, illetve egy egyszerű játékot is telepítettek rá, de ez inkább csak egy apró érdekesség.

Aktuális ár és rendelési lehetőség:

Ez is érdekelhet:

Q4 Fit okosóra

A Q4 Fit is egy kis méretű okosóra, így nőknek is alkalmas, és kifejezetten szép színekben lehet beszerezni. A menü itt is egyszerű, főként csak ikonokból áll, és persze a vízálló kivitel sem maradt ki. A szíj pedig cserélhető, és a gyári szilikon szíjak mellé ajándék fémszíj is jár az órához.

Funkciók terén a Q4 Fit is az alap dolgokat tudja, mint az értesítések jelzése, a lépésszámlálás, a pulzsumérés és hasonlók. Telefonálni nem lehet vele, de nem is erre való, cserébe viszont egész korrekt az üzemidő, simán elmegy több napot egy töltéssel.

Aktuális ár és rendelési lehetőség:

Smartic Q7 okosóra magyar menüvel és telefon funkciókkal

A Smartic Q7 egy egy kicsit nagyobb méretű óra, mint az előző kettő, de a színválasztéka miatt ez is alkalmas hölgyek számára, gyönyörű és minőségi kivitelű. Fontos kiemelni, hogy van magyar menü benne, és az órát felszerelték hangszóróval, illetve mikrofonnal is, így alkalmas hívások lebonyolítására Bluetooth-on keresztül.

A Q7 is vízálló, cserélhető a szíja, jár hozzá az ajándék fémszíj, és természetesen jelzi az értesítéseket, méri a pulzust, vannak benne sport módok, és egyéb hasznos funkciók is, amelyeknek a listáját megtalálod az óra terméklapján.

Aktuális ár és rendelési lehetőség:

  • Smartic Q7 okosóra (vízálló, magyar menüs, sportos kivitel) 39.990 Ft helyett 34.990 Ft (-13%)

Ez is érdekelhet:

 

További típusok: