Legjobb női okosórák 2022

A női okosórák népszerűsége nagyot nőtt az elmúlt időszakban, és már számos olyan típus van, amiket kifejezetten hölgyek számára készítenek. Ez közül válogattunk most ki néhány bevált modellt, amelyekkel egész biztosan nem fogsz mellé, mert gyönyörűen néznek ki, minőségi a kivitelük, és funkciók terén is tudják, ami elvárható egy ilyen eszköztől.

Női okosórák legfontosabb jellemzői

Elsőként fontos tisztázni, hogy mitől lesz egy okosóra női, milyen alap kritériumoknak kell megfelelni:

  • Kis szíjméret, hogy vékony csuklóra is tökéletesen passzoljon.
  • Maga az óra háza sem lehet túlzottan nagy, a hölgyek általában a kisebb, vékonyabb modelleket részesítik előnyben, ezeket kényelmesebb is viselni,
  • Csinos dizájn: lehet sportos vagy elegáns, de mindenképpen elsődleges szempont a megjelenés.
  • Színek: a leginkább trendi színek az arany, a rózsaarany és a fehér, de ezüst színben is vannak gyönyörű női okosórák.
  • Szép, „csajos” óralapok: az sem mindegy, hogy milyen óralapokat lehet beállítani, fontos, hogy ezek passzoljanak a hölgyek ízléséhez.

Persze ezeken kívül lehet számos szempont, de ezek már inkább általánosságban vonatkoznak az okosóra vásárlásra, illetve azon is sok múlik, hogy az adott személy mire szeretné használni az eszközt.

Most pedig nézzük pár népszerű, bevált női típust! 

3 remek női okosóra, amiket bátran tudunk ajánlani

  • Az összes felsorolt típust extra gyorsan, 1-2 munkanap alatt kiszállítják!

 

Leafit K7 okosóra

A Leafit újdonsága egy meglehetősen könnyű és vékony okosóra, ami egyszerű, de modern kialakítással rendelkezik. Jelzi a hívásokat, az üzeneteket és más értesítéseket, és egész hosszú üzemidőre képes, akár 5-7 napot is elmegy egy töltéssel. A fekete színű változat mellet elérhető rózsaszín és arany kiadásban is, utóbbi kérhető fekete vagy fehér szíjjal, mindegyik elég jól mutat.

A Leafit K7 vízálló az IP68-as minősítés szerint, rengetegféle óralap érhető el rá, és az Android telefonok mellet iPhone-okkal is kompatibilis. Számolja a lépéseket, méri a pulzust és a véroxigénszintet, ráadásul még két egyszerű játék is van rajta.

A K7-hez magyar nyelvű alkalmazás jár, az óra menüje pedig nagyon egyszerű, főként ikonokból áll, nyelvtudás nélkül is használható. Remek óráról van szó, aminek nem is annyira vészes az ára, jelenleg 32.990 Ft-ba kerül gyors, akár 1 napos szállítással és teljes körű magyarországi garanciával, illetve támogatással. További részletek és rendelés ezen az oldalon.

  • Leafit K7 okosóra (könnyű, egyszerű, vízálló, női kivitel) most 32.990 Ft-os bevezető áron

Smartic Ria női okosóra

Ha egy valóban gyönyörű, ultravékony, fémházas okosórát keresel, akkor a Smartic Ria kiváló választás lehet. Az 1,1 colos, teljesen kerek IPS kijelzőn rengetegféle óralap jeleníthető meg, újakat is le lehet tölteni, sőt, akár saját fotó is beállítható háttérképnek. Az óra nagy előnye még a vízállóság mellett az egyszerű, ikonos menü, aminek köszönhetően nyelvtudástól függetlenül könnyedén eligazodnak rajta még azok is, akik nem annyira jártasak a kütyük világában.

Funkciók terén az alap dolgokat kapjuk, az idő és a dátum mutatásán túl az óra jelez a hívásoknál és az értesítéseknél, méri a napi aktivitást, számolja a lépéseket, méri a pulzust, és vannak különféle sport módok is benne. Vezérelhető vele továbbá a telefon kamerája és zenelejátszója, van stopper, illetve egy egyszerű játékot is telepítettek rá, de ez inkább csak egy apró érdekesség.

Aktuális ár és rendelési lehetőség:

Ez is érdekelhet:

Smartic X okosóra magyar menüvel

Ez a modell nőknek és férfiaknak is kiváló választás lehet, hiszen több színben is kérhető. A főbb előnyei közé tartozik a magyar menü, a magyar telefonos alkalmazás, a sportos, prémium kivitel és a kihangosítás funkció (van rajta mikrofon és hangszóró). Az óra IP67-es vízállósággal rendelkezik.

Működik iPhone-okkal és Android mobilokkal is, jelzi az értesítéseket, méri a pulzust, számolja a lépéseket és még tud néhány hasznos dolgot. Az ára most akcióban 44.990 Ft, itt tudod megrendelni.

  • Smartic X okosóra (magyar menüs, prémium óra, női és férfi kivitel) most 49.990 Ft helyett 44.990 Ft

Smartic Q7 okosóra

A Smartic Q7 a színválasztéka miatt szintén alkalmas hölgyek számára, ráadásul gyönyörű és minőségi kivitelű. Fontos kiemelni, hogy van magyar menü benne, és az órát felszerelték hangszóróval, illetve mikrofonnal is, így alkalmas hívások lebonyolítására Bluetooth-on keresztül.

A Q7 is vízálló, cserélhető a szíja, jár hozzá az ajándék fémszíj, és természetesen jelzi az értesítéseket, méri a pulzust, vannak benne sport módok, és egyéb hasznos funkciók is, amelyeknek a listáját megtalálod az óra terméklapján.

Aktuális ár és rendelési lehetőség:

  • Smartic Q7 okosóra (vízálló, magyar menüs, sportos kivitel) 39.990 Ft helyett 34.990 Ft

 

További típusok: