TOP 5 legjobb okosóra 2022-ben

Rengetegféle okosóra létezik, szinte lehetetlen eligazodni a különféle típusok között, de most készítettünk egy válogatást 5 bevált típusról, amiket mindenképp érdemes számításba venned 2022-ben. Vannak köztük női és férfi okosórák, magyar menüs típusok, vízálló modellek, illetve olyanok is, amik alkalmasak telefonálásra.

5+2 népszerű, bevált okosóra következik:

1. Smartic NEO 2 okosóra

Vadonatúj modell, 2021 végén jelent meg teljesen magyar nyelvű menüvel és vékony, prémium fémházas kialakítással. Vízálló az IP68-as minősítés szerint, egy meglehetősen szép kijelzőt kapott, és van rajta hangszóró, illetve mikrofon is, így alkalmas hívások lebonyolítására Bluetooth kapcsolaton keresztül, amikor csatlakoztatva van egy Android vagy iOS rendszerű okostelefonhoz.

Az okosóra természetesen kijelzi a mobilunk értesítéseit, méri a napi aktivitást, van rajta pulzusmérő szenzor, és különféle sport módokat is kapunk. Említést érdemel még a 27-féle gyári óralap, illetve az ajándék második szíj, több féléből is lehet választani. A Smartic NEO 2 most akciós áron rendelhető, mindössze 39.990 Ft-ba kerül ingyenes szállítással és 1 év teljes körű hazai garanciával.

2. FUSE Pro okosóra

A FUSE Pro rengeteg olyan dolgot tud, ami ritkaságszámba megy az okosórák között, nem sok hozzá hasonló készülék van a piacon. Az egyik fő előnye, hogy van benne SIM kártya foglalat, így teljesen önállóan is alkalmas telefonhívások indítására és fogadására. Emellett természetesen a kihangosítást is tudja, és jelzi az értesítéseket, legyen szó akár Android készülékről, akár iPhone-ról.

Nagyon ritka, hogy egy SIM kártyás okosóra vízálló is legyen, de itt megoldották, a készülék IP67-es minősítést kapott, a rendszere pedig teljesen magyar nyelvű. Van benne továbbá GPS-vevő, ami sportolásnál használható, rögzíteni tudja a megtett útvonalat, és pontosabban számolja a sebességet, illetve a távolságot. A Fuse Pro most 39.990 Ft-os akciós áron rendelhető, nem kérdés, hogy megéri ezt az összeget, ráadásul egy komolyabb második szíj is választható hozzá ajándékba. További részletek és vásárlás ezen a linken.

  • Válaszd az eredeti FUSE Pro okosórát megbízható helyről, hivatalos magyarországi garanciával és támogatással, 30 napos visszavásárlási garanciával! 

3. Smartic Ria okosóra

A Smartic Ria egy gyönyörű, ultravékony kialakítású, minőségi női okosóra. Egy nagyon szép kijelzővel bír, amire rengetegféle óralap tölthető le, sőt, akár sajátot is készíthetünk egy általunk választott fotóból. A menüje nagyon egyszerű, szinte csak ikonokból áll, így könnyű a kezelése, nem kell hozzá külföldi nyelvtudás.

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések és hívások jelzése, a napi aktivitás mérés, a sport módok, a pulzusmérés és hasonlók. Telefonálni viszont nem lehet ezzel a típussal. Szerencsére adott itt is a vízálló kivitel, az üzemidő pedig egész hosszú, akár 5-7 napot is elmegy egy töltéssel. A készülék kompatibilis Android és iOS rendszerekkel egyaránt, és most 37.990 Ft-os akciós áron rendelhető ezen az oldalon 1 év magyarországi garanciával, 30 napos visszavásárlási garanciával és gyors szállítással.

4. Smartic Q7 okosóra

Ez a modell nőknek és férfiaknak is kiváló választás lehet, a főbb előnyei közé tartozik a magyar menü, a sportos, vízálló kivitel és a kihangosítás funkció (van rajta mikrofon és hangszóró).

Működik iPhone-okkal és Android mobilokkal is, jelzi az értesítéseket, méri a pulzust, számolja a lépéseket és még tud néhány hasznos dolgot. Az ára most akcióban 34.990 Ft, itt tudod megrendelni.

5. Q4 Max okosóra

A Q4 Max egy hatalmas, 1,78 colos, gyönyörű, nagy felbontású kijelzővel büszkélkedhet, ami általában csak a jóval drágább okosórákra jellemző. Telefonálni nem lehet vele, de jelzi a hívásokat és az értesítéseket, méri pulzust és a napi aktivitás, és különböző sport módok is vannak benne.

Az üzemidő igen korrekt, akár 7 napot is elmegy egy töltéssel, és megkapta az óra az IP68-as vízálló minősítést. A gyári szilikon szíj mellé ajándék fém szíj is jár hozzá, és most csak 29.990 Ft-ba kerül, így nem kérdés, hogy jó vétel. További részletek és rendelési lehetőség ezen az oldalon.

Ezek is említést érdemelnek még:

+1. G4 Smart

A G4 Smart okosóra egy olcsóbb, magyar menüs, SIM kártyás modell, amivel önállóan is lehet telefonálni, és a kisebb mérete miatt akár nőknek vagy gyerekeknek is alkalmas.

+2. Q4 Fit

A Q4 Fit okosóra pedig egy kis méretű, főként nőknek ajánlott okosóra alap funkciókkal. A szép, sportos, minőségi kivitele miatt sokan szeretik.