TOP 5 legjobb okosóra 2024-ben

Rengetegféle okosóra létezik, a kínálat óriási, szinte lehetetlen eligazodni a különféle típusok között, de készítettünk egy válogatást 5 bevált modellről, amiket mindenképp érdemes számításba venned 2024-ben. Vannak köztük női és férfi okosórák, magyar menüs típusok, vízálló modellek, illetve olyanok is, amik alkalmasak telefonálásra.

  • Frissítettük a cikket új órákkal, nézd végig a listát!
  • Utolsó frissítés: 2024. március 12.

5 népszerű, bevált okosóra következik:

 

1. ArdenWear Go okosóra (új modell)

Az ArdenWear Go egy kifejezetten könnyű és vékony okosóra magyar menüvel. Fontos előnye a vízállóság és a hosszú üzemidő, akár 7 napot is kibír egy töltéssel normál használat mellett. Szép a kijelzője, és rengetegféle óralap érhető el rá, ráadásul saját fotót is be lehet állítani háttérnek.

Telefonálni nem lehet ezzel a típussal, mivel nincs rajta hangszóró és mikrofon, de rezgéssel jelzi az értesítéseket és a hívásokat, meg lehet rajta nézni a fontosabb üzeneteket. Számolja a lépéseket, méri a pulzust és a véroxigénszintet, illetve többféle sport módot is tud. Természetesen ez még messze nem minden, vannak további funkciók, érdemes megismerkedni ezzel az órával. Nők és férfiak is bátran választhatják, és kompatibilis Android telefonokkal, valamint iPhone-okkal is.

Az ArdenWear Go most 34.990 Ft-ba kerül akcióban ingyenes és gyors szállítással, 30 napos visszavásárlási garanciával és 1 év teljes körű magyarországi jótálással. Részletek és vásárlás ezen a linken.

2. Semicor Focus okosóra (új modell)

A Semicor Focus egy hagyományos kialakítású okosóra nagyon szép, teljesen kerek kijelzővel. Itt is az egyik nagy előny a teljesen magyar menü, így külföldi nyelvtudás nélkül is lehet használni, és itt is egész sokféle óralap közül lehet választani, így személyre szabhatjuk a megjelenést. Nők és férfiak számára is jó választás lehet.

Az óra további előnye még, hogy van rajta hangszóró és mikrofon, így egy csatlakoztatott mobil segítségével telefonhívások lebonyolítására is alkalmas (az indítás és a fogadás is működik). Persze a többi szokásos funkció sem maradt ki, mint az értesítések és üzenetek kiírása, az aktivitásmérés, a sport módok, és ez még messze nem minden.

A magyar menüs Semicor Focus okosóra most 39.990 Ft-os akciós áron rendelhető két szíjjal, ingyenes és gyors szállítással, 30 napos visszavásárlási garanciával és 1 év teljes körű magyarországi jótálással. További részletekhez kattints ide.

3. Smartic Ria 2 okosóra (új modell)

A Smartic Ria 2 egy prémium kialakítású, gyönyörű, vékony női okosóra. Nagy előnye az AMOLED kijelző, az Always On (állandóan aktív) mód, illetve az egyszerű, szinte csak ikonokból álló menü, aminek köszönhetően nyelvtudás nélkül is kezelhető (ahol pedig kell, ott segít a magyar használati útmutató). Az üzeminő miatt sem kell aggódni, hosszú napokig bírja egy töltéssel, és az IP67-es vízálló minősítést is megkapta az óra.

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések, hívások jelzése, az idő és dátum mutatása, az aktivitásmérés, az ébresztő és hasonlók. Hangszórója és mikrofonja nincs, így mindent rezgéssel jelez. Nagy előnye, hogy számos óralap állítható be, és egyénit is készíthetünk saját képből.

A Smartic Ria 2 prémium női okosra most 41.990 Ft-os áron rendelhető arany és ezüst színben, fém szíjjal, ingyenes és gyors szállítással, készletről. 1 év hivatalos magyarországi háztól-házig garancia és 30 napos visszavásárlási garancia jár hozzá. Itt tudod megvásárolni.

4. Leafit K7 okosóra

Ez meglehetősen könnyű és vékony óráról van szó, ami egyszerű, de modern kialakítással rendelkezik. Hátránya a NEO 2-höz képest, hogy nem alkalmas telefonhívások fogadására (csak jelzi ezeket), cserébe viszont hosszabb üzemidőre képes, akár 5-7 napot is elmegy egy töltéssel, ráadásul hölgyek számára is ajánlott. A fekete színű változat mellet elérhető arany és rózsaszín kiadásban is.

A Leafit K7 vízálló az IP68-as minősítés szerint, rengetegféle óralap érhető el rá, és az Android telefonok mellet iPhone-okkal is kompatibilis. Jelzi a hívásokat, kiírja az üzeneteket, számolja a lépéseket, méri a pulzus és a véroxigénszintet, ráadásul még két egyszerű játék is van rajta.

A K7-hez magyar nyelvű alkalmazás jár, az óra menüje pedig nagyon egyszerű, főként ikonokból áll, nyelvtudás nélkül is használható. Remek óráról van szó, aminek nem is annyira vészes az ára, jelenleg 32.990 Ft-ba kerül gyors, akár 1 napos szállítással és teljes körű magyarországi garanciával, illetve támogatással. További részletek és rendelés ezen az oldalon.

5. Semicor Nova gyerek okosóra

Ha egy megbízható GPS nyomkövetős okosórát keresel, ami önállóan is alkalmas telefonhívások fogadására és indítására, akkor jó hírünk van, a Semicor Nova tudja ezeket, és még sok minden mást is. Egy kiváló 4G-s, SIM kártyás óráról van szó, aminek magyar a menüje, és több színben is elérhető. További részletek és vásárlás ezen az oldalon.

 

További népszerű típusok

Ezek is említést érdemel még:

 

Smartic X okosóra

Ez a modell nőknek és férfiaknak is kiváló választás lehet, a főbb előnyei közé tartozik a magyar nyelvű mobilos app, a sportos, prémium kivitel és a kihangosítás funkció (van rajta mikrofon és hangszóró). Az óra IP67-es vízállósággal rendelkezik.

Működik iPhone-okkal és Android mobilokkal is, jelzi az értesítéseket, méri a pulzust, számolja a lépéseket és még tud néhány hasznos dolgot. Tudásban nagyon hasonlít a Smartic NEO 2-höz, de ez nagyobb akkumulátort kapott. Az ára most akcióban 44.990 Ft, itt tudod megrendelni.

Semicor Max férfi okosóra

A Semicor Max egy igazi férfi okosóra prémium kivitellel és rengeteg hasznos funkcióval. Ez már nem lesz vékonysági rekorder, de a masszív külső kárpótol érte. Hívások kihangosítására is alkalmas, és többféle változatba kérhető (ezüst és fekete, fém és bőrszíjas).

Smartic Ria okosóra

A Smartic Ria egy gyönyörű, ultravékony kialakítású, minőségi női okosóra. Egy nagyon szép kijelzővel bír, amire rengetegféle óralap tölthető le, sőt, akár sajátot is készíthetünk egy általunk választott fotóból. A menüje nagyon egyszerű, szinte csak ikonokból áll, így könnyű a kezelése, nem kell hozzá külföldi nyelvtudás.

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések és hívások jelzése, a napi aktivitás mérés, a sport módok, a pulzusmérés és hasonlók. Telefonálni viszont nem lehet ezzel a típussal. Szerencsére adott itt is a vízálló kivitel, az üzemidő pedig egész hosszú, akár 5-7 napot is elmegy egy töltéssel. A készülék kompatibilis Android és iOS rendszerekkel egyaránt, és most 39.990 Ft-os akciós áron rendelhető ezen az oldalon 1 év magyarországi garanciával, 30 napos visszavásárlási garanciával és gyors szállítással.