TOP 5 legjobb okosóra 2023-ban

Rengetegféle okosóra létezik, a kínálat óriási, szinte lehetetlen eligazodni a különféle típusok között, de készítettünk egy válogatást 5 bevált modellről, amiket mindenképp érdemes számításba venned 2023-ban. Vannak köztük női és férfi okosórák, magyar menüs típusok, vízálló modellek, illetve olyanok is, amik alkalmasak telefonálásra.

  • Frissítettük a cikket új órákkal, nézd végig a listát!

5+1 népszerű, bevált okosóra következik:

1. Smartic NEO 2 okosóra

Népszerű modell teljesen magyar nyelvű menüvel és vékony, prémium fémházas kialakítással. Vízálló az IP68-as minősítés szerint, egy meglehetősen szép kijelzőt kapott, és van rajta hangszóró, illetve mikrofon is, így alkalmas hívások lebonyolítására Bluetooth kapcsolaton keresztül, amikor csatlakoztatva van egy Android vagy iOS rendszerű okostelefonhoz.

Az okosóra természetesen kijelzi a mobilunk értesítéseit, méri a napi aktivitást, van rajta pulzusmérő szenzor, és különféle sport módokat is kapunk. Említést érdemel még a 27-féle gyári óralap, illetve az ajándék második szíj, több féléből is lehet választani. A Smartic NEO 2 most akciós áron rendelhető, mindössze 39.990 Ft-ba kerül ingyenes szállítással és 1 év teljes körű hazai garanciával.

2. Leafit K7 okosóra

Ez meglehetősen könnyű és vékony óráról van szó, ami egyszerű, de modern kialakítással rendelkezik. Hátránya a NEO 2-höz képest, hogy nem alkalmas telefonhívások fogadására (csak jelzi ezeket), cserébe viszont hosszabb üzemidőre képes, akár 5-7 napot is elmegy egy töltéssel, ráadásul hölgyek számára is ajánlott. A fekete színű változat mellet elérhető arany és rózsaszín kiadásban is.

A Leafit K7 vízálló az IP68-as minősítés szerint, rengetegféle óralap érhető el rá, és az Android telefonok mellet iPhone-okkal is kompatibilis. Jelzi a hívásokat, kiírja az üzeneteket, számolja a lépéseket, méri a pulzus és a véroxigénszintet, ráadásul még két egyszerű játék is van rajta.

A K7-hez magyar nyelvű alkalmazás jár, az óra menüje pedig nagyon egyszerű, főként ikonokból áll, nyelvtudás nélkül is használható. Remek óráról van szó, aminek nem is annyira vészes az ára, jelenleg 32.990 Ft-ba kerül gyors, akár 1 napos szállítással és teljes körű magyarországi garanciával, illetve támogatással. További részletek és rendelés ezen az oldalon.

3. Smartic X okosóra

Ez a modell nőknek és férfiaknak is kiváló választás lehet, a főbb előnyei közé tartozik a magyar menü, a sportos, prémium kivitel és a kihangosítás funkció (van rajta mikrofon és hangszóró). Az óra IP67-es vízállósággal rendelkezik.

Működik iPhone-okkal és Android mobilokkal is, jelzi az értesítéseket, méri a pulzust, számolja a lépéseket és még tud néhány hasznos dolgot. Tudásban nagyon hasonlít a Smartic NEO 2-höz, de ez nagyobb akkumulátort kapott. Az ára most akcióban 44.990 Ft, itt tudod megrendelni.

4. Smartic Ria okosóra

A Smartic Ria egy gyönyörű, ultravékony kialakítású, minőségi női okosóra. Egy nagyon szép kijelzővel bír, amire rengetegféle óralap tölthető le, sőt, akár sajátot is készíthetünk egy általunk választott fotóból. A menüje nagyon egyszerű, szinte csak ikonokból áll, így könnyű a kezelése, nem kell hozzá külföldi nyelvtudás.

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések és hívások jelzése, a napi aktivitás mérés, a sport módok, a pulzusmérés és hasonlók. Telefonálni viszont nem lehet ezzel a típussal. Szerencsére adott itt is a vízálló kivitel, az üzemidő pedig egész hosszú, akár 5-7 napot is elmegy egy töltéssel. A készülék kompatibilis Android és iOS rendszerekkel egyaránt, és most 39.990 Ft-os akciós áron rendelhető ezen az oldalon 1 év magyarországi garanciával, 30 napos visszavásárlási garanciával és gyors szállítással.

5. Semicor Nova gyerek okosóra

Ha egy megbízható GPS nyomkövetős okosórát keresel, ami önállóan is alkalmas telefonhívások fogadására és indítására, akkor jó hírünk van, a Semicor Nova tudja ezeket, és még sok minden mást is. Egy kiváló 4G-s, SIM kártyás óráról van szó, aminek magyar a menüje, és több színben is elérhető. További részletek és vásárlás ezen az oldalon.

 

Ez is említést érdemel még:

+1. Semicor Max

A Semicor Max egy igazi férfi okosóra prémium kivitellel és rengeteg hasznos funkcióval. Ez már nem lesz vékonysági rekorder, de a masszív külső kárpótol érte. Hívások kihangosítására is alkalmas, és többféle változatba kérhető (ezüst és fekete, fém és bőrszíjas).