Leafit K7: könnyű és vékony okosóra magyar nyelvű alkalmazással

Egy kerek kialakítású, ám a tradicionális forma ellenére kifejezetten fiatalos, sportos okosóra kerül most terítékre. A Leafit K7 kiváló választás lehet férfiaknak és hölgyeknek egyaránt, szoftvere könnyen kezelhető, eszköztárában ott van minden, amire egy jövendőbeli okosóra tulajdonos csak vágyhat, egyedül telefonálni nem lehet vele, de a funkciókínálat és az ár tükrében ez egy abszolút megbocsátható hiányosság.

Kívülről haladjunk befelé! Az okosóra karcsú, kompakt kialakítást kapott, a szíja cserélhető, ami pedig a színeket illeti arany, rózsaszín és fekete árnyalatokban is választhatjuk. A Leafit K7 mindössze 37 grammos tömeggel rendelkezik, és 9 mm vékony a háza. A készülék ellenáll a vízzel és a porral szemben, mégpedig az IP68 szabvány szerint.

Az okosóra egy 1,28 hüvelykes, IPS LCD képernyővel lett felszerelve, amely természetesen nem csupán megjelenít, de az érintéseket is regisztrálja. A panel felbontása 240 x 240 pixel, és felemeled a kezed, akkor automatikusan bekapcsol. A jövendőbeli tulajdonos rengeteg számlap közül választhat, de készíthet is akár sajátot egy bármilyen fotóból. Igaz, a menü alapvetően nem magyar, de annyira egyszerű, ikonos kialakítású, hogy bárki könnyen eligazodik rajta. Az okosóra mellé fejlesztett telefonos alkalmazás pedig teljesen magyar nyelvű, és természetesen egy magyar használati útmutató is jár az órához, amelyben le van írva a beüzemelés és a használat menete.

Akárcsak a többi okosóra, a Leafit K7 is akkor nyújtja a tudásának legjavát, ha párosítjuk egy mobillal. A vezeték nélküli kapcsolatokat az óra belsejében rejtőző Bluetooth 5.0 modem biztosítja, és miután létrejött az összeköttetés, a K7 megjeleníti az értesítéseket, legyen szó üzenetekről, alkalmazásokról, vagy emailekről. Amíg az órát viseled, mindig képben leszel. Az okosóra képes tovább irányítani a párosított okostelefon kameráját és zenelejátszóját. A mobil pedig lehet iPhone vagy Android rendszert futtató készülék is.

A Leafit K7 a sportosabb felhasználók számára is tartogat néhány hasznos érdekességet. Számlálja a megtett lépéseket, monitorozza az alvásminőséget, de ezeken kívül van pulzusmérő, vároxigénszint mérő és kalóriaszámláló funkció is. Néhány alapvető sport üzemmód is részét képezi az okosóra szoftverének, képes követni a sétát, a futást, a biciklizést és a jógát is, egyebek mellett. Ha testmozgás helyett inkább játékokkal szeretnéd eltölteni az idődet, akkor arra is van mód, két előre telepített játék került ugyanis az órára (Flappy Bird, 2048)

Az okosóra burkolata alatt egy 200 mAh kapacitású, lítium-ion akkumulátor található, amely a felhasználó által nem eltávolítható. A gyártói adatlap értelmében ez a telep 5-7 napos üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel. Az akkumulátor táplálása a jól megszokott módon, egy mágneses kábellel történik, amely természetesen megtalálható lesz a Leafit K7 dobozában.

A felsorolásra került jellemzők mellett azért is érdemes lehet a Leafit K7 mellett dönteni, mert ajándék kijelzővédő fólia jár, a kiszállítás ingyenes, és a magyar forgalmazó 1 év teljeskörű, háztól-házig garanciát biztosít a termékre, amellyel ha nem vagy elégedett, akkor 30 napon belül mindenféle különösebb indoklás nélkül visszavásárolják.

További részletek és vásárlás: