Legjobb magyar menüs okosórák 2023

A legtöbb Magyarországon forgalmazott okosóra nem rendelkezik magyar menüvel, ami elég nagy probléma azoknak, akik nem tudnak angolul. Szerencsére van azért jó néhány típus, amelyeknél beállítható a magyar nyelv, így bárki könnyedén kezelheti őket külföldi nyelvtudás nélkül is.

  • A cikket új típusokkal frissítettük!
  • Utolsó frissítés: 2023. december 1-jén

Összegyűjtöttünk néhány bevált magyar menüs okosórát, amelyeket bárki használni tud nyelvtudástól függetlenül. Főként az olcsóbb, 50.000 Ft alatti típusokból válogattunk, mert ezeknél kifejezetten gyakori, hogy csak angol menüvel rendelkeznek.

Semicor Focus okosóra (új modell)

A Semicor Focus egy hagyományos kialakítású 2023-as okosóra nagyon szép, teljesen kerek kijelzővel. Itt is az egyik nagy előny a teljesen magyar menü, így külföldi nyelvtudás nélkül is lehet használni, és itt is egész sokféle óralap közül lehet választani, így személyre szabhatjuk a megjelenést. Nők és férfiak számára is jó választás lehet.

Az óra további előnye még, hogy van rajta hangszóró és mikrofon, így egy csatlakoztatott mobil segítségével telefonhívások lebonyolítására is alkalmas (az indítás és a fogadás is működik). Persze a többi szokásos funkció sem maradt ki, mint az értesítések és üzenetek kiírása, az aktivitásmérés, a sport módok, és ez még messze nem minden.

A magyar menüs Semicor Focus okosóra most 39.990 Ft-os akciós áron rendelhető két szíjjal, ingyenes és gyors szállítással, 30 napos visszavásárlási garanciával és 1 év teljes körű magyarországi jótálással. További részletekhez kattints ide.

ArdenWear Go okosóra (új modell)

Az ArdenWear Go egy kifejezetten könnyű és vékony okosóra magyar menüvel. Fontos előnye a vízállóság és a hosszú üzemidő, akár 7 napot is kibír egy töltéssel normál használat mellett. Szép a kijelzője, és rengetegféle óralap érhető el rá, ráadásul saját fotót is be lehet állítani háttérnek.

Telefonálni nem lehet ezzel a típussal, mivel nincs rajta hangszóró és mikrofon, de rezgéssel jelzi az értesítéseket és a hívásokat, meg lehet rajta nézni a fontosabb üzeneteket. Számolja a lépéseket, méri a pulzust és a véroxigénszintet, illetve többféle sport módot is tud. Természetesen ez még messze nem minden, vannak további funkciók, érdemes megismerkedni ezzel az órával. Nők és férfiak is bátran választhatják, és kompatibilis Android telefonokkal, valamint iPhone-okkal is.

Az ArdenWear Go most 34.990 Ft-ba kerül akcióban ingyenes és gyors szállítással, 30 napos visszavásárlási garanciával és 1 év teljes körű magyarországi jótálással. Részletek és vásárlás ezen a linken.

Smartic NEO 2

A Smartic NEO 2 egy meglehetősen vékony, minőségi fémházzal ellátott férfi okosóra, ami teljes mértékben támogatja a magyar nyelvet. SIM kártyát nem lehet tenni bele, de ezen is van mikrofon és hangszóró, így egy mobillal párosítva lehet vele hívásokat lebonyolítani.

A NEO 2 is vízálló, és számos hasznos funkcióval látták el, méri a napi aktivitást, vannak benne sport módok, kapott pulzusmérőt. A kijelzője meglehetősen szép, és 25-nél is több előre telepített óralap van az órán már gyárilag, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetszőt. További részletek és vásárlás ezen az oldalon.

Semicor Nova gyerek okosóra

Ha egy megbízható GPS nyomkövetős okosórát keresel magyar menüvel, ami önállóan is alkalmas telefonhívások fogadására és indítására, akkor jó hírünk van, a Semicor Nova tudja ezeket, és még sok minden mást is. Egy kiváló óráról van szó, ami több színben is elérhető. További részletek és vásárlás ezen az oldalon.

Smartic X

  • Frissítés: a Smartic X okosóra új, frissített kiadása angol nyelvű, de a hozzá tartozó mobilos app magyar, és nagyon egyszerű az óra menüje, főként ikonokból áll, könnyű kezelni.

Ez a modell nőknek és férfiaknak is kiváló választás lehet, a főbb előnyei közé tartozik a magyar nyelvű telefonos alkalmazás, a sportos, prémium kivitel és a kihangosítás funkció (van rajta mikrofon és hangszóró). Az óra IP67-es vízállósággal rendelkezik.

Működik iPhone-okkal és Android mobilokkal is, jelzi az értesítéseket, méri a pulzust, számolja a lépéseket és még tud néhány hasznos dolgot. Az ára most akcióban 44.990 Ft, itt tudod megrendelni.

Smartic Q7

A Smartic Q7 nők és férfiak számára egyaránt alkalmas, hiszen a fekete változat mellett elérhető arany és ezüst színekben is. A kivitele maximálisan minőségi, fém keret és kevlár mintás hátlap jellemzi, a dizájn pedig egyszerű, sportos.

A vízállóság itt sem maradt ki, és van saját hangszórója, illetve mikrofonja az órának, így alkalmas telefonhívások lebonyolítására Bluetooth-on keresztül, de ehhez párosítani kell egy mobillal. A magyar menü itt is beállítható, bár a fordítás ennél a típusnál nem 100%-os. Ez azt jelenti, hogy lesz benne néhány angol szöveg, de a legtöbb menüpont szerencsére magyar, így nem el lehet rajta igazodni külföldi nyelvtudás nélkül is.

Az okosórát ellátták pulzusmérővel, vannak különféle edzésmódok, és természetesen automatikusan számolja a megtett lépéseket. További részletek és vásárlás ezen az oldalon.