Képeken az Apple Watch X

Ha minden jól megy, akkor ősszel debütálnak az Apple új okosórái, a Series X modellek. A készülékek most renderelt képeken mutatják meg a várható dizájnt, amely nem igazán tér el a jelenlegi modellektől. Az egyetlen igazán észrevehető különbség az, hogy a keret ezúttal vékonyabb lesz, ami nagyobb képernyőméretet jelenthet.

Az okosóra elvileg 2 hüvelykes megjelenítővel lesz felszerelve, ami az eddigi legnagyobb kijelzőt jelentené, amelyet Apple okosórára szereltek. A szóbeszédek szerint a Watch Series X 45 és 49 mm-es méretben lesz kapható. A kisebbik változat 46 x 39,7 x 11,6 mm-es tokmérettel bír.

A számok alapján az Apple Watch X a Series 9 és a Watch Ultra modellek közé pozícionálható, már ami a dimenziókat illeti. Az almás gyártó várhatóan egy újratervezett mágneses pántrendszerrel jelentkezik majd. Sajnálatos módon erről további részleteket nem kaptunk a képeket publikáló új jelentésben.

A korábbi Watch X szóbeszédek alapján az okosóra egy grandiózus frissítés lesz a jelenlegi generációhoz képest. Az új okosóra gyorsabb lapkakészlettel és egy gyantával bevont réz alaplappal rendelkezik majd, amelynek köszönhetően az almás viselhető eszköz sokkal vékonyabb kialakítást kaphat.

Az Apple Watch Series X bejelentéséig még hónapok vannak hátra, addig pedig még valószínűleg fogunk hallani a készülékekről. Reménykedünk abban is, hogy az új modellek nem lesznek drágábbak.

Forrás: 91mobiles