ArdenWear S1 okosóra bemutató

Az ArdenWear S1 okosóra nem csupán vékony, pehelykönnyű kialakítást kapott, de a barátságos árazása mellett olyan prémium funkciókat biztosít, mint a Bluetooth-kapcsolaton keresztüli telefonálás, amelyet a beépített mikrofon és hangszóró tesz lehetővé. Ezenkívül korlátozottan vízálló külső borítás, rendkívül egyszerű, ikonos menü, magyar nyelvű mobilos alkalmazás, illetve több napig tartó üzemidő jellemzi a készüléket.

Az okosóra ezüst és fekete színekben választható, igazából mindegyikben jól mutat. Maga a készülék tradicionális, kerek kialakítást kapott, méretei 43 x 49 x 9,9 mm esek, a súlya pedig mindössze 43 gramm. Az óra külső borítása kapott egy korlátozott védelmet a vízzel és a porral szemben, amely megfelel az IP67 minősítésnek.

Az ArdenWear S1 1,28 hüvelykes, IPS LCD kijelzővel lett felszerelve, a panel érintésérzékeny, a felbontása pedig 240 x 240 képpont. Rengeteg előre elkészített számlap közül tudunk választani, de ha igazán egyedivé akarjuk tenni a felhasználói felületet, akkor egy saját fotóból is tudunk alkotni óralapot. Az okosóra menüje angol tudás nélkül is könnyedén kezelhető, roppant egyszerű, ikonos kialakítású. Készült egy okostelefonos alkalmazás is az ArdenWear S1 mellé, amely teljesen magyar. Ezzel a bizonyos applikációval lehet készíteni az egyedi számlapokat is.

A készülék belsejében Bluetooth 4.0 technológia szolgál, amelynek segítségével szinte bármilyen iOS vagy Android operációs rendszert futtató okostelefonnal össze lehet párosítani az S1-et. Párosítást követően az óra jelzi a telefon értesítéseit, telefonhívások esetén pedig akár fogadhatjuk is azokat a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően, illetve mi magunk is indíthatunk hívásokat, Bluetooth-kapcsolaton keresztül. Nyilván ezek a hívások kihangosítva zajlanak. Ezeken kívül az óra képes irányítani a csatlakoztatott okostelefon zenelejátszóját, illetve kameráját. Az olyan alapvető funkciók meglétét már nem is említjük, mint a stopper, vagy a naptár, természetesen a készülék ezeket is biztosítja

Fitnesz funkciók tekintetében nagyon jól felszerelt az S1, amely lépésszámlálás, pulzusmérés, mozgásemlékeztetés, alvásmonitorozás lehetőségeket egyaránt felkínál, arról nem is beszélve, hogy rendelkezik 18 beépített sport üzemmóddal. Az ArdenWear S1 belsejében 170 mAh kapacitású, házilag nem eltávolítható, lítium-ion akkumulátor található, amely a gyártói ígéretek szerint egyetlen feltöltéssel, átlagos felhasználás mellett 2-3 napos működési időt biztosít. Az okosóra töltése mágneses kábel révén történik, a szükséges tartozék megtalálható lesz a készülék csomagolásában.

Az újdonság az alábbi webáruházakban vásárolható meg jelenleg:

Ingyenes és gyors szállítás, 1 év teljes körű háztól-házig garancia és 30 napos visszavásárlási garancia érvényes az okosórára!