Zeblaze Btalk – okosóra nagyméretű kijelzővel, vízálló burkolattal és Bluetooth hívással

Némi internetes kutakodást követően bukkantunk a címben szereplő készülékre, amely a méretes megjelenítő mellett vízálló külső borítást, Bluetooth hívást, egy rakat egészségkövetéssel kapcsolatos funkciót, több, mint kéthetes üzemidőt kínál, ráadásul kedvező áron. Úgy gondoltuk, hogy az óra megérdemel egy rövid bemutatót, ki tudja, talán nektek is megtetszik majd.

Téglalap alakú okosóráról van szó, amelynek szíja cserélhető, maga a ház cink ötvözetből készült, és az IP68 minősítésnek megfelelően tűri a vizet és a port. A Zeblaze Btalk mindössze 35 grammot nyom, elég könnyű viselet. A Zeblaze Btalk egészen méretes megjelenítőt kapott, amely 1,86 hüvelykes, IPS technológiára épül, felbontása pedig 240 x 300 képpont. Az okosórára le lehet tölteni 100 különböző óralapot, de mi magunk is készíthetünk, ha szeretnénk.

A Zeblaze Btalk belsejében Bluetooth 5.0 modem található, amelynek köszönhetően az eszköz párosítható bármilyen legalább Android 5.0 és iOS 9.0 operációs rendszert futtató mobillal.

Habár az okosóra önállóan nem képes telefonhívások indítására, a párosított okostelefon révén, Bluetooth kapcsolaton keresztül bármikor lehetséges a hívások fogadása és indítása. Egyébként pedig a szokásos módon jelzéseket kapunk az alkalmazások értesítéseiről, a szöveges üzenetekről és a többiről.

Az okosóra rendelkezik néhány beépített sport üzemmóddal, képes mérni a pulzust, a vér oxigénszintjét, a megtett lépések számát, képes monitorozni az alvási minőséget, van benne mozgás emlékeztető, kalóriaszámláló és képes mérni a megtett távolságot is. A Zeblaze Btalk burkolat alatt egy 300 mAh kapacitású akkumulátor található, amely a gyártó ígéretek szerint átlagos felhasználás mellett képes akár 15 napos üzemidő is biztosítani.

A Zeblaze Btalk 29,99 dolláros áron rendelhető a Banggood webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 11 600 Ft-ot jelent. A készülék felszereltségét tekintve ez egy egészen baráti ár. Ha szeretnél egyet, kattints ide bátran!

Forrás: Banggood