Olcsóbb lett a magyar menüs Smartic NEO 2 okosóra

A szokásosnál is olcsóbban szerezhető be a vékony fémházzal és magyar nyelvű menüvel rendelkező Smartic NEO 2 okosóra, ami a tavalyi év végén jelent meg hazánkban, és gyorsan népszerűvé vált.

Az okosóra egyik nagy előnye a kifejezetten vékony kialakítás, illetve a teljesen kerek, 1,28 colos, színes IPS érintőkijelző, amelyen sokféle óralap beállítható.

Fontos kiemelni még az IP68-as vízálló minősítást, a minőségi fémházat, valamint a teljesen magyar nyelvű menüt, aminek köszönhetően bárki könnyedén eligazodik rajta.

Funkciók terén sem kell panaszkodni, a Smartic NEO 2 okosóra kompatibilis Android telefonokkal és iPhone-okkal is, csatlakozás után pedig jelzi az értesítéseket és a hívásokat, sőt utóbbiakat fogadni is lehet, ugyanis a készülék rendelkezik beépített mikrofonnal és hangszóróval. Komplett telefonbeszélgetéseket lehet lebonyolítani vele, és közben a telefonodat elő sem kell venni. Egyébként nem csak fogadni, hanem indítani is lehet hívásokat az óráról, csak annyi a feltétel, hogy a közelben legyen a mobilunk.

Az óra szíja cserélhető, ráadásul jár hozzá egy választott prémium második szíj is a gyárin felül. A Smartic NEO 2-t felszerelték pulzusmérővel, figyeli a napi aktivitást, és különféle sport módok is vannak benne.

Az okosóra 40-45 ezer Ft környékén szokott lenni, de most kedvezményes áron lehet lecsapni rá.

A Smartic NEO 2 okosóra most 34.990 Ft-os akciós áron rendelhető az esmart.hu webáruházban villámgyors szállítással, ajándék második szíjjal, üvegfóliával és 1 év teljes körű garanciával.

 

Ha SIM kártyás okosórát keresel, ami önállóan is alkalmas telefonálásra, akkor a Fuse Pro típust ajánljuk, kattints ide a részletekhez!