További részletek szivárogtak ki a Samsung Galaxy Watch 6 órák kapcsán

Ha emlékeztek, tegnap egy bennfentes megszellőztette a Samsung Galaxy Watch 6 okosórák árait, most pedig egy másik szivárogtató további részleteket közölt a készülékekről. Az új információkat az egyik legmegbízhatóbb tippmester, Ice Universe is megerősítette.

A Samsung Galaxy Watch 6 készülékek várhatóan vékonyabb képernyő körüli keretet, és nagyobb kijelzőt kapnak majd, mint elődeik. Az órák burkolata alatt Exynos W930 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, az 5 nanométeres gyártási eljárással készülő chipset mellé 2 GB RAM, valamint 16 GB belső tárhely kerül az összeszerelés során.

Ez a hardveres kiépítés érvényes lesz az összes modellre. A 40 mm-es kiadás belsejébe 300 mAh kapacitású akkumulátor kerül, a 44 mm-es modellbe pedig 425 mAh-s telepet szerelnek, ezek minimális növekedést jelentenek a jelenlegi generációhoz viszonyítva.

Idén visszatér a Classic modell, kétféle méretben, a 43 mm-es iteráció 300, a 47 mm-es variáns pedig 425 mAh kapacitású battériával lesz felvértezve. Az okosórákat grafit és arany, illetve ezüst színekben forgalmazzák majd a legtöbb piacon, de ahogyan az lenni szokott, lesznek bizonyos árnyalatok, amelyeket csupán egy adott régióban tesznek elérhetővé.

A Samsung Galaxy Watch 6 órákat július utolsó hetében, a Szöulban megrendezésre kerülő Unpacked eseményen fogják leleplezni, a dél-koreai gyártó legújabb hajlítható képernyős telefonjai és prémium táblagépei mellett.

Forrás: GSMArena