FUSE Pro okosóra kiárusítás – Magyar menü és SIM kártya foglalat

Ha egy nagy tudású okosórát keresel, ami teljesen magyar menüs, és rendelkezik SIM kártya foglalattal, aminek köszönhetően telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, akkor a FUSE Pro-t mindenképpen érdemes számításba venned. A készüléket most jelentősen leárazták, elég jó vétel, nézzük, miket kell tudni róla!

A FUSE Pro egy minőségi, tartós kivitelű okosóra, a dizájnja nem túl hivalkodó, de sokféle szíj érhető el hozzá, vannak sportosabb és elegánsabb opciók is. Egy bevált típusról van szó, amit sokan használnak megelégedve.

Az óra egyik nagy előnye a gondosan lefordított magyar menü, így nem szükséges nyelvtudás a használatához. Bárki könnyedén eligazodik rajta, a kezelőfelület egyszerű és logikus.

A másik érdekesség pedig a SIM kártya foglalat, így egy hálózati kártyát behelyezve teljesen önállóan is lehet róla hívásokat fogadni és indítani, gyakorlatilag kivált egy telefont.

Van beépített mikrofon és hangszóró az okosórán, ezek segítségével lehet a beszélgetéseket lebonyolítani.

A SIM kártyás okosórák nagy többsége nem vízálló, a FUSE Pro azonban kivétel, ez rendelkezik IP védelemmel, egész pontosan az IP67-es tanúsítványt kapta meg, vagyis bizonyos mértékig ellenáll a víznek.

Túrázásokhoz, kiránduláshoz is kiváló, hiszen van benne GPS, így tudja menteni a megtett útvonalat, amit később vissza lehet nézni telefonról, és így a megtett távolság kiírása is pontosabb.

Persze vannak egyéb sport módok is, használható futáshoz vagy kerékpározáshoz, és természetesen a pulzust is méri. Egyébként nem csak sportolásnál méri az aktivitást, hanem egész nap automatikusan, nyomon követhetjük a megtett lépéseket és az elégetett kalóriákat.

A FUSE Pro okosóra kompatibilis Android rendszerű telefonokkal és iPhone-okkal is. Csatlakozás után kihangosítja a mobilra érkező telefonhívásokat, és az értesítéseket is megjeleníti, legyen szó emailekről, üzenetekről vagy más történésekről.

Az extra funkciók között megtalálható a digitális iránytű, a barométer, a stopperóra, az időzítő, a telefonkönyv, a hívásnapló, a számológép és a naptár is, ez ráadásul még messze minden.

A FUSE Pro okosóra most akcióban 39.990 Ft-os áron rendelhető ingyenes és gyors szállítással, ráadásul egy második, prémium fém vagy bőr szíjat választhatsz hozzá az eredeti mellé. Ha pedig ez még nem lenne elég, egy ajándék kijelzővédő üvegfólia is lesz a dobozban. További részletek és rendelés az esmart.hu webáruházban.

  • Válaszd az eredeti FUSE Pro okosórát megbízható helyről, hivatalos magyarországi garanciával és támogatással, 30 napos visszavásárlási garanciával! 

Az eredeti termék az alábbi dobozban érkezik (kerüld az olcsóbb másolatokat):