Bejelentették a Samsung Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition okosórát

Különleges kiadást kapott a Samsung Galaxy Watch 6 Classic okosóra, amely az „Astro Edition” névre hallgat. A készülékhez az ihletet az asztrolábium adta, amely egy ősi navigálási és időmérési eszköz.

Az Astro Edition az első különleges kiadású Galaxy Watch óra a közel-keleti és az észak-afrikai régió számára. Azért az asztrolábiumra esett a cég választás, mert a régió tudományos és innovatív hozzájárulásának örökségét szimbolizálja, különösen a csillagászat és a matematika területén – vélekednek a dél-koreai gyártó munkatársai.

A Samsung Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition kizárólag 47 mm-es méretben kerül forgalomba, van saját szövetből készült pántja, az oldalán egy „Black Astro” márkajelzésű lünetta, illetve a szoftverét exkluzív funkciókkal és számlapokkal egészítették ki.

Ezek között természetesen megtalálható egy spéci iránytű, illetve egy hold- és napkövető funkció is. Aki megvásárolja a különleges kiadást, az hozzáfér a Samsung VIP promóciós áruház extra tartalmaihoz is.

Az Astro Edition okosóra elérhető lesz többek között az Egyesült Arab Emírségekben, Kuvaitban, Katarban, Bahreinben, Ománban, Szaúd-Arábiában, Irakban, Egyiptomban, Jordániában, Törökországban és Marokkóban. Az órát közvetlenül a Samsung weboldaláról lehet megrendelni, az árakat és a további részleteket az adott ország fiókjában teszik majd közzé.

Forrás: GSMArena