Prémium anyaghasználattal érkezik a Xiaomi Smart Band 9

Ha figyelitek a telekommunikációs világ híreit, akkor jól tudjátok, hogy pénteken leplezi le a Xiaomi a legújabb hajlítható készülékeit, és azért a többes szám, mert az új Mix Fold mellett egy Mix Flip modell is érkezik. Elsőként a kínai gyártó jóvoltából az okostelefonok állítólag forgalomba kerülnek majd a nemzetközi piacon, ami rendkívül izgalmas értesülés. De bennünket sokkal jobban érdekel a Smart Band 9 okoskarkötő, amelyet szintén ezen a rendezvényen fognak leleplezni, és ami nem csupán alumínium, de egy prémium kivitel esetében kerámia borítással is megjelenhet.

A hivatalos beharangozó plakátok értelmében a Xiaomi okoskarkötője 1,62 colos megjelenítővel lesz felszerelve. A borítása alá pedig méretesebb telepet szerelnek majd, amely akár 21 napig is működésben tarthatja a viselhető eszközt. Az egészségkövetést állítólag fejlettebb szenzorok fogják majd végezni. Az új modell megújult rezgő visszajelzéssel, illetve a különböző tartalmakhoz több, akár 20-féle rezgésmintát fog biztosítani

Ami igazán érdekes, az az, hogy lesz egy fehér színű változat is a Smart Band 9-ből, amelynek háza kerámiából készül. A dizájn nem fog változni, és ezt a spéci, exkluzív modellt leszámítva az összes többi karkötő alumínium ötvözetből öntött tokkal kerül majd piacra. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen áron tervezik forgalmazni a készüléket, de vélhetően megmarad az elődök kedvező árképzése.

Forrás: GizmoChina