Új változatokat kapott a Honor Watch 4 Pro

Három hónappal azt követően, hogy megjelent, frissült a Honor Watch 4 Pro okosóra, amely mostantól ötféle színben, és rozsdamentes acél házzal is beszerezhetőek. A készülékeket az új Honor Magic 6 okostelefonok társaságában mutatták be.

A Honor az órát eddig három színben árulta, az egyiket szilikon pánttal, a másik kettő pedig bőrszíjjal. Most minden pánttípus kap egy újabb modellt, mint ahogyan ezeken a képeken is megtekinthető. A gyártó termékképei alapján mindkét modell ugyanazz az ezüstszínű tokot kapja, amelyhez kék szilikon, illetve fehér bőrszíj jár.

Cseppet sem meglepő módon az utóbbi valamivel többet kóstál, a fehér bőr verzió 87 ezer forintnak megfelelő jüant kóstál, ezzel szemben a kék szilikonos verzió 77 ezer forinttal egyenértékű helyi pénzért lesz kapható. Az új modellek hardveresen nem újítják meg a készüléket, csupán külsőségek terén.

Magyarán marad a 316L ötvözet, a 46 mm-es tokméret, az 1,5 colos AMOLED megjelenítő, illetve az akár 14 napos üzemidő. A Honor Watch 4 Pro eSIM, NFC, és GPS modulokkal egyaránt rendelkezik, számos egyéb funkció mellett. Csinos prémium okosóra, a Honor tudásának legjavával.

Forrás: NotebookCheck