50 napig is bírja egyetlen feltöltéssel a Kospet Tank M1 Pro okosóra

A Kospet új órával rukkolt elő, ami a Tank M1 Pro, ami egy megfizethető, strapabíró okosóra, akár 50 napos készenléti üzemidővel, Bluetooth 5.0 kapcsolattal, pulzus és alvás követéssel, ráadásul a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül telefonálni és zenét hallgatni is lehet a készülékkel. Az óra mindössze 59,99 dollárt kóstál, ami nagyon remek ár ahhoz a tudáshoz képest, amit felkínál.

A frissen bemutatót okosóra külső borítása 5ATM és IP69K minősítésnek megfelelően áll ellen a víznek és a pornak, mindemellett remekül tűri az extrém hőmérsékleti körülményeket, illetve a párát is, a fizikai sokkról nem is beszélve. A Kospet Tank M1 Pro egy 1,72 hüvelykes IPS kijelzővel rendelkezik, amely 280 x 320 pixeles felbontással bír. Választhatunk 10 előre telepített számlap közül, illetve a DaFit alkalmazás segítségével továbbiakat tölthetünk le.

A gyártó szerint az okosóra képes akár 50 napig is készenlétben maradni, átlagos felhasználás mellett pedig nagyjából 10 napos működés idő lehetséges, egyetlen feltöltéssel, amely mindössze 2 órát vesz igénybe. Az okosóra támogatja a Bluetooth hívásokat, vagyis az okostelefonnal párosítva képesek vagyunk hívásokat indítani és fogadni, illetve az órán hallgathatjuk is azokat a zenéket, amelyek a telefonon vannak.

A készülék bármely legalább Android 6 és iOS 9 operációs rendszert futtató mobillal párosítható. Az óra 24 beépített sport üzemmóddal rendelkezik, támogatja a 24 órás pulzusmérést, méri a vér oxigénszintjét, illetve alvásmonitorozási lehetőségeket is felkínál. Ahogyan a bevezetőben is írtuk, a készülék 59,99 dolláros lesz kapható, mindössze 65 grammot nyom és egy könnyű, levegőt áteresztő szilikon szíjjal dobják majd piacra.

Forrás: NotebookCheck