Már előrendelhető a Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition

Tavaly júniusban jelent meg a Huawei Watch 4 Pro, amely most új kiadást kap. A Space Exploration Special Edition már előrendelhető Kínában, az új változat április 12-től lesz kapható. 

Az okosóra 4999 kínai jüanba kerül, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 248 ezer forintot jelent. A készülék külalakját a különböző űrjárművek ihlették, az óra kerámiából öntött kerettel, zafírüveg bevonatú megjelenítővel rendelkezik, így egyszerre lesz csinos és tartós is egyben. Az említetteken kívül az anyaghasználatot még a titán jellemzi.

Az okosóra egyik érdekessége, hogy támogatja az ultraszélessávú hálózatokat, amivel például támogatott autókat lehet érintésmentesen felnyitni, akár már 8 méter távolságról. Az Aito M9 egyike a támogatott járgányoknak, ezt a járművet a Huaweijel  közösen fejlesztették.

A Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition eSIM támogatással is rendelkezik, így képes hívások fogadására és indítására, párosított okostelefon nélkül. A gyártó szerint az új kiadás sokkal pontosabb egészségkövetést biztosít, mint más okosórák.

A készülék külső borítása megfelel az 5ATM minősítésnek, vagyis 50 méter mélységig vízálló. Az óra 49,1 x 12,9 mm-es méretekkel, valamint 68 grammos tömeggel bír. Az okosóra 1,5 hüvelykes AMOLED megjelenítővel lett felszerelve, amelyen 466 x 466 képpont sorakozik.

Az órát bármilyen okostelefonnal párosíthatjuk, amely legalább HarmonyOS 2.0, Android 8.0, vagy iOS 13 rendszert futtat. Normál üzemmódban az akkumulátoros üzemidő 4,5 nap körül alakul. Ha az akkukímélő módot választjuk, akkor akár 21 napig is elkerülhetjük a konnektorokat. Nem igazán számítunk jelen kiadás globális forgalmazására, de meglepő fordulatok mindig történhetnek.

Forrás: GSMArena