Hamarosan debütál a Honor Choice Watch okosóra

A Honor hamarosan új okosórával jelentkezik, amely a relatíve, megfizethető ára mellé rengeteg funkciót, organikus képernyőt, vízálló kialakítást és akár 12 napos üzemidőt kínál. A készülék a Choice Watch névre fog hallgatni, érkezését pedig a gyártó is bejelentette hivatalosan.

A viselhető eszköz teljes becsületes neve Honor Choice Haylou Watch lesz, érkezésére pedig február 15-én, vagyis holnap lehet számítani. Habár a készülék elérhetősége és ára egyelőre rejtély, a specifikációi teljes mértékig ismertek, mivel egy terméklap felkerült a kibertérbe az okosóra jellemzőivel.

Azt félvakon és félhülyén is le lehet venni, hogy a készülék ihletadója az Apple Watch volt. A Honor azzal reklámozza az okosórát, hogy az az 5ATM minősítésnek megfelelően ellenáll a vízzel és a porral szemben, vagyis a Choice Watchot nyugodtan magunkkal vihetjük úszni. Természetesen a készülék számos sport üzemmódot biztosít a testüket edzeni vágyók számára, és ezek között ott lesz a szörfözés és az úszás is. Összesen 120 mód közül választhatnak az aktív életet élők.

Az egészségkövető funkciók között pedig természetesen ott lesz a pulzusmérés, a véroxigénszint-mérés, az alvás- és légzés monitorozás, illetve az óra arra is képes, hogy kövesse a hölgyek menstruációs ciklusát. Az összegyűjtött adatokat a Honor Health applikáció fogja szinkronizálni, amelyet egyébként iPhone-okra és Android rendszert futtató készülékekre egyaránt fel lehet telepíteni. Elvileg az okosóra képességei között ott lesz a GPS-alapú hely meghatározás is.

A készülék 1,95 hüvelykes AMOLED megjelenítővel lesz felszerelve, amelynek maximális fényereje elérheti az 550 nitet, felbontása pedig 502 x 410 pixel. A gyártó szerint a készülék egy töltéssel akár 12 napig is képes lesz gond nélkül üzemelni. Az elvesztett elektromosság pótlása a szokott módon, egy mágneses töltőkábellel történik majd. Az óra vezérelheti a párosított okostelefon multimédia lejátszóját, illetve annak képrögzítő egységeit.

A jövendőbeli tulajdonosok több, mint 100 testre szabható számlap közül választhatnak, ha egyedivé szeretnék tenni az okosóra felhasználói élményét. Mivel a Honor Choice szériába tartozó modellek rendszerint az árérzékeny vásárlók számára készülnek, számítani lehet arra, hogy a tok műanyagból készül majd, habár kézbe fogva a fém érzetét kelti –  legalábbis a gyártó szerint.

Forrás: NotebookCheck