Új kiadást kaphat a Samsung Galaxy Watch 4

Egyes szóbeszédek szerint a Samsung arra készül, hogy néhány korábbi készülékét újra kiadja. Frissített verziót kaphat a Galaxy Tab S6 Lite táblagép, illetve a Samsung Galaxy Watch 4, ami a Galaxy Watch 4 (2024) néven kerülhet ismét a boltok polcaira.

Már elkezdtek keringeni a szóbeszédek a Samsung Galaxy Watch 7 széria kapcsán, és ezzel egy időben arról is hallani híreket, hogy az idén debütáló zászlóshajó okosórák mellé a dél-koreai gyártó szeretne egy olcsóbb, megfizethetőbb alternatívát biztosítani. Így kaphat frissített változatot a Galaxy Watch 4, ami Samsung Galaxy Watch 4 (2024) néven kerülhet forgalomba.

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen hardveres jellemzőkkel érkezhet az újrakiadott okosóra, de valószínűleg eszközölni fognak néhány változtatást az eredeti modellhez képest. A híreket kiszivárogtató Roland Quandt egyelőre nem közölt részleteket az frissített kiadás jellemzőivel kapcsolatban, de vélhetően a közeljövőben még többet megtudhatunk majd a Galaxy Watch 4 újrakiadott változatáról. Ti vennétek korábbi készülékek frissített kiadásaiból?

Forrás: NotebookCheck