Elhagytak egy Google Pixel Watch prototípust, fotókon pózol a készülék

Talán már nem emlékeztek rá, de pár évvel ezelőtt valaki egy San Francisco-i vendéglőben elhagyott egy Google Nexus prototípust. Úgy látszik a történelem hajlamos megismételni önmagát, mert a minap valaki egy Pixel Watch okosórát, vagyis annak egy prototípusát hagyta el, a változatosság kedvéért egy chicagoi étteremben. Azt nem tudni, hogy ki felejtette ott a készüléket, ugyanis senki nem ment vissza érte. Az egyik ott dolgozó megtalálta az órát, egy barátjával pedig fényképeket készítettek róla, amelyek végül a Redditen landoltak.

A készüléket állítólag töltő nélkül és teljesen lemerült állapotban találták, így csak az óra külsejét tudjuk megnézni. Mondjuk ez elég rossz szöveg, valószínűleg nem valami földönkívüli technológia révén töltődik a masina, szóval ez inkább irányított szivárogtatásnak tűni, semmint valódi „megtalálásnak”.

Mindenesetre így nem láthatjuk most az okosóra által futtatott szoftvert, mert szegény pincérünk nem talált alkalmas töltőt a Pixel Watch prototípusához.

Az okosóra cserélhető szilikon szíjjal rendelkezik, ez egy 20 mm-es megoldás, amit állítólag nem is olyan egyszerű levenni. Az óra maga pedig kényelmesebb viselet volt, mint egy Galaxy Watch – legalábbis a megtaláló szerint, és meglepően vékony. A korona kialakítása pedig azt is meggátolja, hogy az óra a felhasználó csuklójába marjon, így valóban kényelmes viselet lehet egész nap.

Sima 4 pines csatlakozónak tűnik…

Fontos dolgok persze nem derülnek ki. Vajon a Google azóta jelentkezett a készülékért? Amúgy a keresőóriás következő konferenciája május 11-én lesz, ami egy kiváló alkalom lehet arra, hogy bemutassák a Pixel Watch-ot. Persze már rengeteg remek alkalmuk lett volna erre korábban is, így egyáltalán nem biztos, hogy a közeljövőben megismerkedhetünk ezzel a régóta várt készülékkel.

Forrás: GSMArena