Már előrendelhető a Honor Band 7

A Honor Band 7 már előrendelhető Kínában, a készülék sokban merít az idén korábban megjelent Huawei Band 7-ből, mind formatervet, mind funkciókat tekintve. A viselhető eszköz baráti áron kínál egy rakat egészségkövetéssel kapcsolatos lehetőséget és az üzemideje is egészen korrekt.

A Honor Band 7 1,47 colos kijelzővel rendelkezik, a panel AMOLED technológián alapul és 2.5D-s üveg borítja. Az eszköz képes a pulzus követése mellett a véroxigénszint-mérésre is, valamint támogat 96 különböző sport üzemmódot, ezek közül 11 a professzionális kategóriában fut. Természetesen elérhető az alvásmonitorozás is a funkciók között, ez már csak azért is fontos, mert az egészséges élet alapja a tartalmas pihenés.

Az egészségügyi és az edzéssel kapcsolatos adatokat a Honor Sport App alkalmazásban lehet megtekinteni, amely mesterséges inteligencia segítségével igyekszik a lehető legrészletesebb betekintést biztosítani a felhasználó általános jóléti állapotába. A Honor Band 7 NFC chippel is rendelkezik, vagyis lehet vele érintésmentesen fizetni, a telefonokkal való párosítást pedig egy Bluetooth 5.2 modem biztosítja.

Telefonálni a vezeték nélküli összeköttetésen keresztül ugyan nem lehet, de irányítani tudjuk az éppen összeköttetésben lévő mobil kameráját, multimédia lejátszóját. Természetesen van naptár és más hasonló alapvető funkciókat sem kell nélkülözni.

A Honor Band 7 a gyártói ígéretek értelmében képes 14 napig üzemelni egyetlen feltöltéssel, de keményebb igénybevétel esetén is lehetséges a 10 napos működési idő. A készülék jelenleg 36 dolláros áron rendelhető elő Kínában, ami valóban kiváló árazás tekintve a karkötő képességeit. A viselhető eszköz zöld, fekete, valamint rózsaszín színekben választható. Azt egyelőre nem tudni, hogy tervezik-e a készülék nemzetközi forgalmazását, de vélhetően hamarosan újabb információkat kapunk a témát illetően.

Forrás: NotebookCheck