Támogatási oldalakat kaptak a Samsung Galaxy Watch 5 órák

A Samsung támogatási oldalakat készített és tett közzé a Galaxy Watch 5 okosórákhoz, egészen pontosan a 45 mm-es Pro, valamint az alapmodell 40 és 44 mm-es változatához. Ezek az oldalak a dél-koreai gyártó norvég, dán és belga szárnyainak weboldalán tűntek fel.

A szóban forgó készülékek a SM-R925F (Watch 5 Pro), SM-R905F (Watch 5 40 mm) és SM-R915F (Watch 5 44 mm) modellszámokkal rendelkeznek. A support oldalakon egyelőre nincsenek tényleges információk az órák hardverével vagy további jellemzőivel kapcsolatban, jelentőségük inkább abban rejlik, hogy jelzik: a készülékek a várt menetrend szerint meg fognak érkezni.

Amúgy is a szivárogtatóknak köszönhetően egészen sokan tudni már most az órák kapcsán, illetve mind a Samsung Galaxy Watch 5 Pro, mind a Galaxy Watch 5 modelleket is láthattuk már renderelt képeken is. Ezekből egyebek mellett kiderül az is, hogy például a Pro zafírüveg kijelzővel lesz felszerelve, és nem úgy tűnik, hogy bármelyik eddig kiszivárgott modellre is felkerülne a forgó keret, amely korábban egyedivé tette a Galaxy Watch sorozatba tartozó okosórákat.

Már a várható árazás is ismert. Jelenlegi tudásunk szerint a 40 mm-es modell 300 euróról fog indulni, 350 eurót kóstál majd az a verzió, amelyben már az LTE modem is megtalálható. A 44 mm-es variáns 350 eurótól indul, ha szeretnénk 4G kapcsolódási lehetőségeket, akkor 400 eurót kell majd leszurkolni.

A Pro kizárólag egyetlen, 45 mm-es verzióban kerül majd forgalomba, ennek ára 490 euró lesz, 540, ha LTE modemmel szeretnénk felvértezni a készüléket. A Pro kiadás fekete és titán árnyalatban kerül a boltok polcaira, a 40 mm-es variáns rózsaarany, szürke, valamint ezüst festésben lesz választható. A 44 mm-es Samsung Galaxy Watch 5 okosóra pedig kék, szürke és ezüst árnyalatokban lesz forgalmazva.

Forrás: GSMArena