Megérkezett a Google Pixel Watch februári frissítése

Habár a Google okosórája messze nem tökéletes, egy olyan készülékről van szó, amelynek határozottan megvannak a maga erényei. Ezek között meg lehetne említeni a kellemes formatervet, vagy a jól csiszolt szoftvert, utóbbi talán a felhasználók egy részének egyáltalán nem fontos, mégis sarkos pont egy viselhető eszköz szempontjából. Szerencsére a Google Pixel Watch rendszeresen frissül, szinte havonta kap új funkciókat, és biztonsági foltokat. A februári frissítés már elérhető a készülékre.

Érdemes telepíteni a legújabb frissítést, mert az biztosítja a legbiztonságosabb és leggördülékenyebb felhasználói élményt Wear OS 3.5 rendszeren. Habár a frissítés terjesztése a mai naptól kezdve életbe lépett, a bevezetés szakaszos, vagyis nem mindenki kapja meg elsőre az új szoftvert, érdemes türelemmel lenni és kivárni annak érkezését.

Amikor befut a frissítés, értesítés jelzi, hogy az már elérhető a készülékre. A letöltés ezúttal nem hoz új funkciókat, csupán biztonságosabbá teszi az okosóra használatát. Az adatcsomag firmware verziója RWD9.220429.075. A Google Pixel Watch 2022 októberében debütált, Exynos 9110 lapkakészlet hajtja és egyebek mellett eSIM támogatással is rendelkezik. Az óra nálunk hivatalosan nem kapható, de ez valószínűleg kevésbé tartja vissza azokat, akik igazán be szeretnének szerezni maguknak egyet.

Forrás: GSMArena