Az Apple a Watch Series 7 órák strapabírásával dicsekszik legújabb reklámjában

Ha valaki az Apple okosóráira gondol, akkor letisztult, gyönyörű formákra, funkciókkal megpakolt, kompromisszumokat és szaggatást nem ismerő felhasználói felületre, színes és cserélhető pántokra, meg úgy általában az almás életérzésre szokott asszociálni. A gyártó a legújabb reklámjában azt is szeretné kihangsúlyozni, hogy ezek az okos időmérő eszközök a strapát is nagyon jól bírják, és nem csak csinosak, vagy menők, de piszkosul ellenállóak is.

A másfél percnél kicsit hosszabb reklámvideó a mai napon került fel az Apple hivatalos YouTube csatornájára a „Hard Knocks” címmel. Miközben a háttérben Jack White Power Of My Love című dalát hallhatjuk, a prémium okosórát, illetve annak tűrőképességét próbára teszik mindenféle kihívással. Víz, sár, különböző tárgyakkal való ütközés – van itt lényegében minden. Spoilerveszély: a cupertinoi cég okosórája túlél mindent, amivel szembesítik.

Így aztán a készüléket a „minden idők legtartósabb Apple Watch-ja” címmel tüntették ki, nyilván nem teljesen alaptalanul. Az óra ugyanis egyebek mellett IP6X minősítéssel is rendelkezik, 50 méter mélységig vízálló, szóval tényleg jók az esélyei arra, hogy túlélje az elemi csapásokat.

Egyesek szerint ennek a hirdetésnek van egy önmagán túlmutató jelentése, állítólag előrevetítheti annak a bizonyos, valóban strapabíró Apple Watch órának az érkezését, amelyről már egy ideje pletykálnak a különböző források.

A reklám időzítése is furcsa egy kicsit, hiszen már csak hónapok választanak el bennünket a következő generáció leleplezésétől. Az Apple Watch Series 8 a hírek szerint számos új – testhőmérséklet-mérés -, és továbbfejlesztett funkcióval igyekszik majd a kedvünkre tenni. Persze ha úgy nézzük, szeptember és október még odébb van, ugye ilyenkor szokták bemutatni az új Apple órákat és telefonokat is, a cégnél pedig biztosan úgy vélik, addig sem volna hátrányos, ha a vásárlók beújítanának egyet a jelenlegi modellek közül. A hezitálók most kaptak egy új indokot, hogy miért érdemes Apple Watch-ra váltani: az a gyűrődést is jól bírja.

Forrás: Apple