Kiderült mikor debütál a Xiaomi Band 7 Pro

A Xiaomi már megerősítette, hogy következő zászlóshajó készülékeit, a 12S modelleket július 4-én fogja bemutatni, de a mobilok nem egyedül érkeznek majd. Társaságuk lesz egy laptop, illetve egy okoskarkötő, a Xiaomi Band 7 Pro. Lássuk, hogy mire lehet számítani a hétfői bemutató kapcsán!

A Band 7 Pro fekete és arany színekben kerül forgalomba, ráadásul nagyobb megjelenítővel, mint a már piacon lévő, hagyományos Smart Band 7 karkötő. Azt egyelőre nem tudni, hogy funkciók tekintetében mit fog kínálni a készülék, a gyártó nem közölt részleteket, de számítani lehet a szokásos egészségkövetéssel kapcsolatos lehetőségekre.

Egyes vélemények szerint a karkötő képes lesz önállóan, telefon párosítása nélkül GPS navigációt biztosítani a tulajdonosának, ez a funkció ugyanis lemaradt a korábban megjelent Band 7 repertoárjából.

Beszélnek továbbá méretesebb akkumulátorról, NFC chipről, de egyelőre nincs  konkrétum, és a gyártó sem fedett fel a specifikációk közül egyet sem.

A telefonok mellett érkező másik készülék egyébként egy laptop lesz, ami a Xiaomi Book Pro 2022 névre hallgat. Ez a készülék is ott lesz a toppon, mivel 14 hüvelykes OLED megjelenítőjén 4K felbontásban pompáznak majd a tartalmak. A gyártó megosztott egy képet, amelyen oldalról tudjuk megtekinteni a készüléket, így első blikkre nagyon csinos, fémházas ultrabookra lehet számítani.

Az már biztos, hogy lesz rajta USB-C és fülhallgató csatlakozó egyaránt. Hogy egészen pontosan milyen hardver teljesít majd szolgálatot a karcsú ház belsejében, azt egyelőre nem tudni, de minden bizonnyal prémium komponensek kerülnek a készülék elegáns burkolata alá. Egyébként egyáltalán nem lehetetlen, hogy a jövőheti bemutató előtt még napvilágra hoznak néhány részletet a karkötővel és az ultrabookkal kapcsolatban.

Forrás: GSMArena