Még az idén megjelenik a Huawei Watch GT 4

A Huawei Watch GT okosórák sikeresek, éppen ezért a kínai gyártó folyamatosan újabb modellekkel gyarapítja a szériát. A legfrissebb értesülések szerint hamarosan egy friss készülék jelenik meg a sorozatban, mégpedig a Watch GT 4, ami valamikor az idei év során debütálhat.

Az új információk egy megbízható Weibo szivárogtató révén váltak közkinccsé, aki úgy tudja, hogy még valamikor 2022-ben megjelenhet a Huawei Watch GT 4 okosóra. A tippmester szerint erre nagyjából szeptemberben, esetleg októberben kerülhet sor, de a pontos dátumot egyelőre még ő sem tudja.

Jelenlegi ismereteink alapján a Huawei tartani fog szeptemberben egy kifejezetten zászlóshajóknak dedikált bemutatót, amelynek keretein belül leleplezik majd a régóta várt Mate 50 okostelefonokat. Rajtuk kívül azonban további termékek is leleplezésre kerülhetnek. Ki tudja, talán a prémium mobilokkal együtt fogják bemutatni a szóban forgó okosórát. Persze a kínai gyártó azt is megteheti, hogy egy másik esemény tart valamikor novemberben vagy decemberben, és majd ezek valamelyikén mutatja be, hogy mi van még a tarsolyában. A bemutatásra kerülő eszközök között ott lehet a Huawei MatePad Pro 12.6 2022-es kiadása is.

Ami a Huawei Watch GT 4 órát illeti egy Pro modell is érkezhet, de erről szintén nem tudni még semmilyen konkrétumot. Az viszont tény, hogy a Watch GT 3 órák kétféle verzióban jelentek meg a globális piacon: volt egy 46 és egy 42 mm-es variáns. Ezeket a készülékeket hivatalosan is a sport és az aktív kategóriába pozicionálta a Huawei. Hogy az idei tervek mik lesznek, egyelőre rejtély, a lényeg az, hogy számítani lehet a Watch GT 4 okosóra érkezésére, elvileg még az idén. Ha az értesülések nem alaptalanok, akkor hamarosan fogunk még hallani a készülékről, készülékekről a közeljövőben.

Forrás: HuaweiCentral