Kedvcsináló videón a Google Pixel Watch

A Google október 6-án mutatja be legújabb zászlóshajó okostelefonjait, érkezik a Pixel 7 és a 7 Pro, illetve a Pixel Watch okosóra. A készüléket már korábban a nagyérdemű elé tárta a gyártó, amely most újabb kedvcsináló videóval szeretné fenntartani az okosóra körüli felhajtást. A rövidfilm a Pixel Watch dizájnjára fókuszál.

Habár még nem mutatkozott be a maga teljességében, a Google Pixel Watch kapcsán már egyre többet tudunk, ismert a belsejében szolgálatot teljesítő lapkakészlet, a választható színek közül is lelepleztek néhányat, és már az előrendelés dátuma is kiderült. A most debütált videónak köszönhetően szinte minden szögből megcsodálható az októberben érkező okosóra.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy mekkora lesz a kör alakú lünetta, de mivel a Google előszeretettel alkalmaz fekete számlapokat, az valószínűleg igencsak méretes lesz, habár reméljük, hogy tévedünk. A videóból az is megtudhatjuk, hogy a szíjak rögzítésére új megoldás lesz, vagyis a korábbi, már meglévő 20 vagy netán 22 mm-es szíjakat nem lehet az okosórához csatlakoztatni.

A Google-nek valószínűleg meglesz a magyarázata arra, hogy ez miért van így, de egyértelmű, hogy egy potenciális bevételi forrás lesz a szíjak forgalmazása. Valószínűleg megtanulták a leckét az Apple-től.

Egyébként a Google Pixel Watch a saját kategóriáján belül egyáltalán nem lesz vészesen túlárazott, a szóbeszédek szerint 250-350 euró körüli összeget kérhetnek majd el érte, ezért az összegért egy Wi-Fi/Bluetooth képességekkel rendelkező modell kerülhet a birtokunkba, míg a 4G modemmel felszerelt változat megközelítőleg 400 dollárt kóstálhat. Ezek persze egyelőre csak pletykák, de már nem kell sokat várni arra, hogy fény derüljön azok valóságtartalmára.

Forrás: GSMArena