Még az idén befut a Xiaomi Watch S3

A Xiaomi új prémium okosórán dolgozik – derítette ki Digital Chat Station, a rangos ázsiai szivárogtató, aki nem  volt rest megosztani értesüléseit a kínaiak kedvenc közösségi oldalán, a Weibón.

A nagy valószínűséggel Watch S3 névre hallgató készülék méretesebb akkumulátorral lesz felszerelve, mint az S2, és az első olyan Xiaomi márkájú viselhető eszközként vonulhat be a történelembe, amely támogatni fogja a 4G hálózatokat. Digital Chat Station szerint a Xiaomi Watch S2 akkumulátora 520 mAh kapacitású lesz, ami egy lehelettel méretesebb, mint a Watch S2 500 mAh-s telepe.

Az okosóra új OLED képernyője állítólag adaptív képfrissítési frekvenciát kaphat, ami jelentősen hozzájárul az üzemidő javulásához. A készülék felszereltségének részét képezi majd a 4G modem is, vagyis párosított okostelefon nélkül is képes lesz csatlakozni a telekommunikációs hálózatokra, és a hanghívásokat közvetlenül az óráról indíthatjuk majd.

Szivárogtatónk szerint az okosóra valószínűleg az év végén, a Xiaomi 14 mobilok bemutatóján lép majd nagy nyilvánosság elé. Az aktuális Xiaomi csúcsmodellek általában a Qualcomm legújabb prémium lapkakészletével debütálnak, és nagyon úgy fest, hogy ez idén sem alakul másként. Addig pedig még biztosan hallunk további érdekességeket a Xiaomi Watch S3-mal kapcsolatban.

Forrás: GSMArena