Már foglalható az Oppo Watch 3, amiről újabb részletek derültek ki

Mint korábban mi is megírtuk, immáron hivatalos, hogy az Oppo Watch sorozat okosórái augusztus 10.én fognak a világot jelentő deszkákra lépni, persze nem önmagukban, hanem mindenféle kiegészítővel és ha minden igaz egy táblagéppel fognak osztozni azon a bizonyos képzeletbeli színpadon. A készülék máris előjegyezhető az Oppo kínai áruházában és amellett, hogy listázták az órát, újabb részletek kerültek napvilágra a viselhető kütyü kapcsán.

Mint ahogyan kiderült az Oppo Watch 3 Pro egy hajlított, egészen méretes, 1,91 colos kijelzővel lesz felszerelve, amely LTPO AMOLED technológiára épül majd. Hogy az alapmodell milyen kijelzővel lesz felszerelve egyelőre nem ismert, de nem lehetetlen egy szintén organikus megoldás, habár az LCD sem esett ki a kosárból. Nincs már messze a bemutató, szóval ezen annyira felesleges agyalni.

 

Az viszont irtó klassz hír, hogy mindkét óra belsejében a nemrégiben bemutatott Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 chipset végzi majd a számításokat, tehát ilyen téren nem fognak különbözni a készülékek. A másik chip az órák burkolata alatt az Apollo 4 Plus társprocesszor lesz, amelyet az Oppo csapata fejlesztett. Az Oppo Watch órák fel lesznek szerelve EKG, NFC, eSIM funkciókkal egyaránt.

Az újdonságokkal bátran el lehet majd menni fürdeni, úszni is, mert a külső borításuk 5ATM minősítésnek megfelelően fog ellenállni a víznek, na és persze a pornak is. Ami a szoftveres környezetet illeti, a készülékek az Oppo ColorOS Watch rendszerét fogják futtatni. Az okosórákat ezüst és fekete árnyalatokban lehet majd megvásárolni, mihelyt megindul a forgalmazás. A foglalás tehát már megkezdődött, alig várjuk már, hogy végre hivatalosan is hírt adhassunk az újdonságokról.

Forrás: GSMArena