Előzetes részletek kerültek napvilágra a Honor Band 9 kapcsán

Egy nemrég napvilágra került tanúsítványi dokumentáció igazolja, hogy már készül a Honor Band 7 utódja, a Honor Band 9. Az okoskarkötő legalább kétféle változatban kerülhet forgalomba, és az idei MWC 2024 kiállításon be is mutatkozhat a Magic 6 Pro okostelefonnal karöltve, amelyet akkor jelentenek majd be a globális piacra.

Több mint egy év telt el azóta, hogy a Honor Band 7 bemutatkozott a nagyérdemű előtt és forgalomba került. Habár a készülék 2022 decemberében már kapható volt Kínában, egészen tavaly májusig kellett arra várni, hogy a népköztársaság határain kívül is beszerezhessük azt.

Most egy Bluetooth tanúsítvány buktatja le az utód érkezését. Ahogyan ezen a képernyőmentésen látszik, a Honor kétféle változatot tolt át a tanúsítványi eljáráson. Az egyik az RHE-B19, a másik pedig az RHE-B39 modellszámot viseli, ugyanakkor a termék neve ugyanaz mindkettőnél.

Azt nem értjük, hogy a Honor Band 8 hol van, valószínűleg valamilyen a kínai kultúrában gyökerező oka van annak, hogy a gyártó átugrotta ezt a számot a termék elnevezésekor. Mindenesetre a Bluetooth SIG adatlapja megerősíti, hogy a Honor Band 9 támogatni fogja a Bluetooth 5.3 kapcsolódást, ami nagy előrelépés a Bluetooth 5.0-hoz viszonyítva, amit a Band 7 hozott.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Honor mikor tervezi leleplezni a Band 9 karkötőt. Azt viszont igen, hogy a Magic 6 Pro okostelefonokat az idei MWC 2024 keretén belül tárják az európai vásárlóközönség elé, Barcelonában. Ez egy ideális alkalom lenne az okoskarkötő leleplezésére, de természetesen nem látunk bele a Honor döntéshozóinak fejébe, akiknek talán valamilyen más terve van a viselhető eszközzel.

Forrás: NotebookCheck