Indiai forgalmazó leplezte le a Nothing első okosóráját

Valószínűleg még emlékeztek rá, hogy a Nothing saját almárkát indított útjára CMF néven, amelynek első termékei szeptember 26-án startolnak Indiában. A brand a bevezetés során a Flipkart nevű forgalmazóval fog együttműködni, utóbbi egy kedvcsináló oldalt fel is tett a termékekkel, majd azt gyorsan el is távolította, de addigra már megerősített néhány korábban kiszivárgott részletet.

Most már biztos, hogy a CMF márka zászlaja alatt debütál a Nothing első okosórája, amelynek társaságában egy 65 wattos gyorstöltő, valamint egy vezeték nélküli fülhallgató is érkezni fog. Természetesen bennünket elsősorban az okosóra érdekel.

A CMF Watch Pro névre hallgató viselhető eszköz 1,96 colos téglalap alakú AMOLED megjelenítővel lesz felszerelve, amelynek maximális fényereje 600 nit felé is emelkedhet. A publikált vázlat szerint a készülék leginkább az Apple Watch hasonmása szeretne lenni, de ha hihetünk Carl Pei korábbi nyilatkozatainak, akkor ez egy annál jóval megfizethetőbb óra lesz, prémium kialakítással, és anyaghasználattal.

Sejtésünk szerint a készülék mellé többféle színben is kínálnak majd pántokat, amennyire ismerjük a cégvezető észjárását, divatos, fiatalos, és egyben jövőt idéző kiegészítőre lehet számítani az okosóra képében.

Az óra és a többi készülék szeptember 25-én hétfőn már előrendelhető lesz. A termékek teljes leleplezése, bejelentése pedig másnapra van időzítve. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Nothing CMF termékei megjelennek-e az indiai piacon kívül, de mivel eddig a gyártó összes újdonságához hozzá lehetett jutni nálunk, az európai régióban is, sanszos, hogy valamilyen formában mi is találkozhatunk majd velük.

Forrás: GSMArena