Kiszivárgott képen a Huawei Watch GT 3 Pro

Valamikor ebben a hónapban fog debütálni a Huawei következő okosórája, a Watch GT 3 Pro. A vélhetően gyártója tudásának legjavát kínáló készülék többféle stílusban is megjelenik majd és leginkább a Watch GT 3 46 mm-es verziójára fog hasonlítani. A készüléket most a bejelentése előtt kiszivárgott képeken csodálhatjuk meg.

Tehát valamikor áprilisban megjelenik egy Huawei Watch GT 3 Pro nevű okosóra, ami egy vadonatúj modell lesz és nem szabad összekeverni sem a Watch 3, sem a Watch 3 Pro modellekkel. A Watch GT 3 már egy ideje kapható kétféle méretben és hatféle stílusban, ezek mindegyike AMOLED kijelzővel van felszerelve és a Watch Fit Mini társaságában kerültek bemutatásra. Hogy könnyebben be tudjuk tájolni az érkezőfélben lévő készüléket most kiszivárgott egy kép az óra dobozáról illetve egy renderelt képünk is akad a tarsolyban.

 

Cseppet sem meglepő módon az óra a kínai gyártó saját fejlesztésű Harmony OS rendszerével debütál majd, annak is a legújabb verziójával. Jelenleg a Harmony OS 2.0 az aktuális verzió, de az idei év későbbi szakaszában érkezni fog a 3.0 kiadás is, vélhetően ez a készülék is frissülni fog annak órákra szánt iterációjára, amikor eljön az idő. A rendszert egyelőre csak annak fejlesztői preview változatában tárták a nagyérdemű elé, de az előzetest meg lehet tekinteni a vállalat weboldalán.

A képeken kétféle kivitelben láthatjuk a Huawei Watch GT 3 Pro-t, mindkettőnek hófehér kijelző körüli keretei vannak. Azt még nem lehet tudni, hogy az okosóra hányféle stílusban lesz majd kapható, de az itt látható két verzió egyértelművé teszi, hogy az újdonság is egy prémium kategóriás modell lesz.

Az sajnos nem derül ki a képek alapján, hogy a Watch GT 3 Pro egészen pontosan miben fog különbözni a nem Pro kiszereléstől, de ha a korábbi Watch GT 2 Pro modellre gondolunk, akkor számítani lehet még több egészségkövetéssel kapcsolatos funkcióra, illetve további színvariációkra is az alapmodellhez viszonyítva. Akárhogy is, állítólag nem sokat kell majd várni a válaszokra, mivel a Huawei a hírek szerint még ebben a hónapban a nagyközönség elé tárja a Watch GT 3 Pro okosórát.

Forrás: NotebookCheck