Kiszivárgott képeken a Motorola Moto Watch 200

Már egy ideje tudunk arról, hogy a Motorola egy megfizethető(bb) okosórát szeretne piacra dobni valamikor a közeljövőben, amely a Moto Watch 200 kapja majd a keresztségben. A készülék korábban feltűnt az FCC adatbázisában, igaz akkor még csak a dobozról volt képanyag, most viszont egy szivárogtatónak köszönhetően újabb képek kerültek napvilágra, amelyek ellentmondásban állnak a korábbi információinkkal, de közelebbi betekintést engednek a készülék várható formatervébe.

Ezt a bizonyos képanyagot @_snoopytech_ tette közzé, amely szerint az okosóra kerek kialakítású kijelzővel fog debütálni, holott eddig úgy tudtuk, hogy egy téglalap alakú megjelenítővel érkezik a készülék. Egyáltalán nem lehetetlen, hogy mindkét állítás igaz, hiszen más gyártók is kínáltak azonos belbeccsel és névvel eltérő külsejű készülékeket, mint például az Amazfit.

Ami a Motorola Moto Watch 200 hardveres képességeit illeti, a kerek kialakítású modell támogatni fogja a vezeték nélküli töltést, többféle cserélhető szíjat kínálnak majd hozzá és nyilván fel lesz szerelve pulzusmérő érzékelővel is. Az FCC adatbázisa szerint a készülék alumínium ötvözetből készült tokkal rendelkezik majd és támogatja a Bluetooth LE és GPS kapcsolatokat is. Az a bizonyos külső borítás 5ATM minősítésnek megfelelően ellenáll majd a víznek is.

Azt még egyelőre senki nem közölte, hogy mikor mutatják be hivatalosan a Motorola a következő óráját, de a szivárogtatások és a tanúsítvány dokumentumok alapján arra lehet következtetni, hogy már nem kell túl sokat várni a Moto Watch 200 leleplezésére. Még nem tudni, hogy mely piacokon lesz majd kapható a készülék, az USA-ban nagy valószínűséggel megjelenik majd az óra, de ha az okostelefonokból indulunk ki, amelyeket a Motorola Európában is előszeretettel forgalmaz, egyáltalán nem lehetetlen, hogy hozzánk is eljut majd a Moto Watch 200.

Forrás: NotebookCheck