Képeken pózol, és az ára is kiszivárgott a Garmin soron következő okosórájának

Hamarosan egy új Garmin okosóra fog megjelenni, amely a Forerunner 55 utódja lesz. Azt eddig nem lehetett tudni, hogy milyen néven értékesítik majd a készüléket, de a 91mobiles értesülései szerint Forerunner 165 lesz majd a készülék dobozára írva. Az orgánum most egy hivatalos képsorozaton keresztül mutatja be az okosóra formatervét, illetve annak árát is nyilvánosságra hozza.

A Garmin a Forerunner 55 utódját a tavaly bejelentett Forerunner 265-höz közel szeretné pozícionálni termékkínálatában. Egyelőre úgy néz ki, hogy a Forerunner 165 megtartja a 265-ös modell általános kialakítását, beleértve az öt hardveres gombot, illetve a műanyagból öntött szerkezetet. Az újdonság a méreteit tekintve valahol a Forerunner 265 és 265S között helyezkedik el, ezek ugyebár 22 és 18 mm-es gyorskioldású pántokkal voltak kompatibilisek.

Így aztán a Forerunner 165-höz 20 mm-es pántokat lehet majd csatlakoztatni. Az okosóra a szóbeszédek szerint 1,2 hüvelykes AMOLED megjelenítővel lesz felszerelve. Az újdonság három színben kerül majd forgalomba, Standard és Music kiadásokban. A 91mobiles szerint a Forerunner 165 kiskereskedelmi ára 279 euró lesz, ami 80 euróval több a leköszönő Forerunner 55 kezdőárához képest.

A Forerunner 165 Music pedig 329 eurót kóstálhat, 4 GB beépített tárhellyel. Ez viszont 120 euróval kevesebb, mint amennyit a Forerunner 265 és Forerunner 265S modellekért elkértek. Ezek egyébként alapfelszereltségként tudták a Music, vagyis a zenelejátszó funkciót. Azt sajnos egyelőre nem tudni, hogy az okosóra mikor debütál, de valószínűleg fogunk még róla hallani a közeljövőben.

Forrás: 91mobiles