Kiderült mikor debütálhat a Samsung Galaxy Watch 5

A legfrissebb értesülések szerint a Samsung Galaxy Watch 5 órák debütálására hamarabb sor kerülhet, mint ahogyan azt eddig gondoltuk. Jon Prosser szivárogtató megbízható szállítójának bizonyult korábban a technológiai híreknek és értesüléseknek, ő úgy tudja, hogy a prémium viselhető eszközök augusztus 10-én lépnek majd a világot jelentő deszkákra.

A bennfentes úgy tudja, hogy az okosóra három méretben jelenik majd meg. Ezzel nem árult el újdonságot, az eddigi szivárogtatásokban is hasonló információk szerepeltek, ám most már tudjuk, hogy mekkora lesz a Galaxy Watch 5 Pro modell. A tippmester úgy tudja, hogy lesz egy 40 és 44 mm-es alapmodell, a Pro pedig 46 mm-es lesz majd. A készülékeket tehát augusztus 10-én mutatják be, aznap már elő lehet őket rendelni, a forgalmazás pedig augusztus 26-án veszi kezdetét.

Jon Prosser korábban megbízható információkat szállított más eszközökről, példának okáért a Google Pixel Watch órával kapcsolatos előrejelzései is helytállónak bizonyultak. Talán most sem téved. A Samsung óráiról egyelőre nagyon keveset tudni, persze keringenek specifikációk, néhányukról mi magunk is beszámoltunk. Ha minden igaz, az újdonságok egyik központi funkciója a testhőmérséklet követése lesz, amelynek hasznát e járványoktól sújtott zűrzavaros időkben felesleges volna ecsetelni.

Forrás: Wareable