Jobb későn, mint soha – az eredeti Google Pixel Watch megkap egy rég várt funkciót

A Google legelső okosórája, a Pixel Watch egy frissítést kapott, amely egy régóta várt szinkronizálási funkciót is elhoz az okosóra tulajdonosainak. Nem is értjük egyébként, hogy ez a funkció eddig miért nem volt elérhető, de mostantól a pixeltelefonok és az első generációs Google Pixel Watch között szinkronizálni lehet a Bedtime módot.

Ha a mobilodon be van kapcsolva ez, vagy a Ne Zavarjanak üzemmód, ezentúl nem kell majd az órán külön bekapcsolni az értesítések letiltását.

Az októberben piacra dobott Google Pixel Watch 2 esetében már alapból engedélyezve volt ez a funkció, de végre az első generációs Pixel órák is támogatják azt, egy szerveroldali frissítésnek köszönhetően.

Miután az okosóra és a telefon Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik egymáshoz, a Ne Zavarjanak és a Bedtime módok szinkronizálódni fognak az eszközök között – olvasható a kapcsolódó menüben, a Pixel Watch társalkalmazás értesítések szekciójában.

Az első generációs Google Pixel Watch szépen takarosan megkapja azokat a funkciókat, amelyeket a második generációs modell már eleve tud. Példának okáért novemberben volt egy frissítés, amely elhozta a második generációs modell óralapjait az eredeti készülékre.

Forrás: Trusted Reviews