Hivatalos: augusztus 10-én érkezik az Oppo Watch 3

Pár nappal ezelőtt mi is hírt adtunk arról, hogy egy megbízható ázsiai szivárogtató tippje szerint az Oppo Watch 3 okosórák augusztus 10-én kerülnek leleplezésre, majd ezt követően megindul a forgalmazás. A készülékek azért érdekesek, mert a Qualcomm legújabb kifejezetten viselhető eszközökbe szánt Snapdragon W5 Gen 1 processzora fogja hajtani őket, ráadásul ezek az órák lesznek az elsők, amelyekben az új platform teljesít szolgálatot. Most a kínai gyártó is megerősítette a bemutató napját.

Az okosóra bemutatójára helyi idő szerint délután 7 órakor kerül sor, az esemény keretein belül még egy új intelligens terméket is bemutatnak, amely a Zhimei Life névre hallgat.

Az Oppo egy kedvcsináló plakátot is közzétett, amelyen jól látható az okosóra forgatható koronája, ám ezen kívül semmilyen részletet nem fed fel a készülék specifikációi kapcsán. Azt viszont korábban megerősítették, hogy az általuk gyártott Watch 3 okosóra lesz az első, amelynek belsejében Snapdragon W5 Gen 1 chip végzi majd a számításokat.

Ha lemaradtál volna legutóbbi cikkünkről, az Oppo Watch 3 nem egyetlen készülék, hanem igazából egy sorozat lesz, amely három különböző modellel fog debütálni, ezek közül legalább az egyik az új Qualcomm platformmal lesz felszerelve.

A pletykált jellemzők között szerepel még az LTPO megjelenítő, az Apollo 4 Plus duál chip, illetve a standard EKG funkció támogatása. Néhány idő előtt kiszivárgott kép az óráról azt sugallja, hogy a készülék hőmérővel is el lesz látva.

Az Oppo Watch 3 órák bemutatójáig még van pár nap, de egyáltalán nem lehetetlen, hogy fogunk még a készülékekről hallani, mielőtt azokat végleg leleplezik a nagyközönség előtt. Azt még jó lenne tudni, hogy a kínain kívül megjelenik-e az óra más régiókban is, illetve a várható árazás sem ismert még, de igazából már valahogy csak kibírjuk a jövő heti bemutatóig, hiszen akkor sanszosan ezekre a kérdésekre is választ kapunk.

Forrás: GSMArena