Háromféle változatban lesz kapható a Garmin Instinct Crossover hibrid okosóra

A Garmin bemutatott egy vadonatúj hibrid okosóra szériát, amely az Instinct Crossover névre hallgat és háromféle verzióban lesz kapható. A Solar kiadás esetében a gyártó azzal menőzik, hogy a készülék üzemideje kvázi végtelen.

Az új okosóra az Instinct Crossover, az Instinct Crossover Solar és az Instinct Crossover Solar Tactical változatokban lesz kapható, habár a gyártó oldalán az első két modell standard kiadásként szerepel. Akárcsak a többi hibrid okosóra, az új Garmin készülék is rendelkezik hagyományos mutatókkal, illetve egy aprócska kijelzővel, amelyen bizonyos információk jelennek meg. Ez a pici megjelenítő 0,9 hüvelykes, felbontása pedig 176 x 176 pixel.

Habár vannak különbségek az órák között, bizonyos jellemzők megegyeznek, ilyen például a 10ATM minősítésnek megfelelő ellenállás a vízzel szemben, illetve a Garmin Pay fizetési metódus támogatása, illetve ne feledkezzünk meg a különböző egészséggel és fitnesszel kapcsolatos, saját fejlesztésű alkalmazásokról, amelyeket természetesen szintén támogat a készülék minden verziója.

A három modell közül természetesen a legérdekesebb az instinct Crossover Solar, amely a gyártó szerint végtelen akkumulátoros üzemidőt biztosít, habár az ismertető apróbetűs részéből kiderül, hogy ez csak akkor érvényes, ha az okosórát energiatakarékos üzemmódban használjuk. Mondjuk ez még így is elég menő. Okosóra üzemmódban a Solar modellek képesek akár 70 napig is működni egyetlen feltöltéssel, a többi kiadás pedig megközelítőleg 28 napig húzza.

A Garmin Instinct Crossover 499,99 dolláros áron lesz kapható fekete és kék árnyalatokban, ez az összeg a standard kiadásra vonatkozik, ha a napenergiával töltött Solar verziót szeretné valaki megvásárolni, akkor 549,99 dollárt kell kifizetnie a standard és 599,99 dollárt a taktikai verzióért. A készüléket a gyártó honlapjáról lehet megrendelni, ahol az áll, hogy megrendeléstől számítva 4-7 munkanapon belül megkapjuk a terméket. A weboldalt böngészve arra jutottunk, hogy európai címekre egyelőre nem szállítanak ki, így a közvetlen megrendelés még nem lehetséges. Reméljük ez majd változik a jövőben.

Forrás: NotebookCheck