Frissülnek a Huawei premium okosórái

A Huawei frissíti prémium okosóráit a legújabb Harmony OS 3 rendszerre. Az aktuális szoftvert olyan készülékek kapják meg, mint a Watch 3, a Watch 3 Pro, a GT 3, a GT 3 Pro, valamint a GT Runner. Az új operációs rendszer rengeteg új funkciót, illetve optimalizációt hoz a viselhető eszközökre, számítani lehet a még gördülékenyebb működésre, illetve hosszabb akkumulátoros üzemidőre.

Az egyik legszembetűnőbb újítás, az értesítések kezelését érinti. Az értesítések jobban, átláthatóbban jelennek meg és bizonyos applikációkon belül gyors reagálásokra is lehetőségünk van mostantól.

A korábban kizárólag Kínában elérhetővé tett egészségkövetés funkciók közül mostantól globálisan is használhatóvá válik a légzés-megfigyelés. A funkcióhoz fejlesztett applikáció több eltérő egészségügyi mutatót vesz figyelembe, többek között figyeli a testhőmérsékletet és a légzésszámot, hogy megpróbálja jelezni az esetleges problémákat.

Természetesen vannak új számlapok, amelyek a mindennapi öltözékekhez illeszkednek, illetve elérhető az úgynevezett kaleidoszkóp számlap-stílus is. Frissült a zseblámpa applikáció, ezentúl a megszokott fehér helyett több eltérő színben is világíthat a képernyő. Nyilván az itt felsoroltak csak a jéghegy csúcsa, ezeken kívül további hasznos és érdekes lehetőségekkel bővül a Huawei okosórák szoftvere.

A frissítés már körülbelül egy hete terjesztés alatt áll és egyre több készülékre jut el. Nem kell már sokáig várni arra, hogy világszerte minden Huawei márkájú okosórát elérjen. Ti használjátok valamelyik készüléket?

Forrás: GSMArena