A Samsung Galaxy Watch 6 Pro visszakapja a forgatható lünettát

A Samsung Galaxy Watch okosórát a konkurenciától egy egyedi, forgatható lünetta különböztette meg, amely különleges, semmivel össze nem téveszthető formatervet, külalakot, illetve funkcionalitást adott a dél-koreai gyártó okosóráinak. Ezt a hardveres kiegészítést a legújabb, Watch 5 szériából teljesen eltávolították, abszolút érthetetlen módon. Valószínűleg már bánják is ezt a döntést a Samsung fejesei, mert újabb szóbeszédek keringenek arról, hogy a következő generációval visszatér ez a sokak által kedvelt extra.

Ice Universe már híres arról, hogy megbízható értesüléseket szállít a technológiai világból, idő előtt lebuktatva termékek jellemzőit, vagy megjósolva azok várható árát. A bennfentes azt állítja, hogy a Samsung Galaxy Watch 6 Pro visszakapja elődei forgatható lünettáját. A jelenlegi, Galaxy Watch 5 és Watch 5 Pro modellek virtuális, forgó koronával jelentek meg, ami lényegében egy gesztusvezérlési opció, amelyet az órák képernyőinek szélén lehet használni.

Ez a funkció a Galaxy Watch 4-ben debütált, a fizikai korona pedig megmaradt a Classic kiadásnak. Mindaddig, amíg le nem váltották. Visszatérve a Samsung Galaxy Watch 6 Próra: a szivárogtató szerint az okosóra meglehetősen vékony kerettel rendelkezik majd, amiből arra lehet következtetni, hogy a készüléket nagyobb képernyővel, vagy kompaktabb tokkal szerelik fel.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ez az első alkalom, hogy a forgatható hardveres lünetta visszatéréséről hallunk, korábban már mi is beszámoltunk hasonló szóbeszédekről. Múlt hónapban is keringtek pletykák a témával kapcsolatban, illetve arról is lehetett hallani, hogy a Samsung Galaxy Watch 6, illetve a Pro modell is a jelenleginél méretesebb akkumulátorral debütál majd. Kíváncsian várjuk, hogy mi valósul meg ezekből az értesülésekből.

Forrás: GSMArena