A zene szerelmeseinek készült a DT8 Ultra Max

A DTNO.1 DT8 Ultra Max okosóra, azon túlmenően, hogy már szinte arcátlanul másolja az Apple Watch Ultra formatervét egy rakat olyan funkcióval lett felvértezve, amelyeket elsősorban a zene szerelmesei, az aktív életet zenei aláfestéssel megélő felhasználók fognak értékelni. A készülék rendkívül korrekt felszereltséggel, egyebek mellett Bluetooth-hanghívással és bár ezt egyelőre konkrétan nem tudni, de valószínűleg barátságos árazással kerül majd forgalomba.

Az okosóra rendelkezik saját mikrofonnal és hangszóróval, máskülönben a Bluetooth-telefonálás nem is menne, de ezeknek a segítségével lehetséges a zenehallgatás is, mégpedig párosított okostelefon nélkül.

Az óra mellé fejlesztett alkalmazás képest szinkronizálni a készülékkel összekötött mobilon lévő zenéket – habár a belső tárhely kapacitásával nem dicsekszik a gyártói adatlap – így aztán ezeket a dalokat bárhol, bármikor hallgathatjuk, edzés, illetve egyéb tevékenységek közben.

Nem kötelező beérni az óra apró hangszórójával, bármilyen vezeték nélküli fülhallgatót, vagy hangszórót is használhatunk a DT8 Ultra 8 mellé. Az okosóra egyébként egészen méretes, 2,2 hüvelykes kijelzőt kapott, amelyen 420 x 485 pixel sorakozik. A DT8 Ultra Max külső borítása megfelel az IP68 minősítésnek, így elvileg annak sincs akadálya, hogy vízi sportok űzése közben viseljük.

Az aktív életet élőknek adott lesz tehát a muzsika, illetve a a 100-nál is több sport üzemmód, a megszokott egészségkövetéssel kapcsolatos lehetőségek, ezeken kívül kapunk még mesterséges intelligencia hangasszisztenst, világórát, iránytűt, egy rakat beépített számlapot, illetve néhány beépített, mini-játékot, amelyekkel egy kicsit könnyebbé tehető a várakozás a buszmegállóban, vagy az orvosi rendelőben.

A DT8 Ultra Max belsejébe 380 mAh kapacitású akkumulátort szereltek, amelynek töltése megközelítőleg 5 órát vesz igénybe, az üzemidő pedig akár 20 nap is lehet, energiatakarékos üzemmódban. Normál felhasználás mellett nagyjából 5-7 napot képes működni, egyetlen feltöltéssel. Ha szeretnél az óráról többet tudni, akkor érdemes ellátogatni annak hivatalos oldalára!

Forrás: GizChina