Frissül az Amazfit Balance, és később további modellek is

Az Amazfit bejelentette, hogy frissül a Balance okosóra. A firmware a 3.19.6.5 verziószámot viseli, és számos új funkciót, illetve fejlesztést hoz a viselhető eszközre. Mindezek mellett tartalmazza a Zepp Flow alkalmazást, amely mostantól angol és német nyelvű támogatással is bír, ráadásul a vártnál korábban érkezik több országba.

A frissítés számos új funkciót biztosít a Balance okosórának, többek között fél- és teljes maratoni edzés terveket a Zepp Sports Coach segítségével. Mostantól látható az összes HRV adat az előző estéről, illetve heti trendbecsléseket is elérhetünk, plusz van egy piros fénybeállítás a zseblámpához.

Mindezeken kívül két további sportág is bekerült a monitorozható edzések közé, az egyik a bouldering, a másik pedig a beltéri sziklamászás. Nem tudjuk, kiknek van a beltérben sziklája, de végre követheti az elégetett kalóriákat, ha megmássza.

Az is jó hír, hogy a Zepp Flow mostantól angol és német nyelven is elérhető. A Zepp OS 3.5 frissítés, beleértve a Zepp Flow-t is, februárban jelent meg az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és az Ír Köztársaságban élő felhasználók számára.

A többi országban május elsején jelenik majd meg a frissítés. Azt egyelőre nem tudni, hogy a mesterséges intelligencia asszisztens kap-e új nyelveket, de ha így is lesz, a magyar valószínűleg nem lesz a támogatottak listáján.

A Zepp OS 3.5 várhatóan május 28-án éri el a többi modellt, az új szoftvert megkapja a Cheetah, a Falcon és a T-Rex Ultra is, június 20-án pedig az Active-ra is fel lehet telepíteni azt.

Forrás: NotebookCheck