Európában is megjelenik a Realme Watch 3

Sokszor számolunk be olyan termékek érkezéséről, amelyeket mi, európai vásárlók be sem szerezhetünk. Nyilván azért tesszük ezt, hogy tájékoztassunk benneteket arról, milyen irányba halad az okosórás világ, ez akkor is hasznos, ha csak a szívünket fájdítjuk. Így aztán mindig örömteli hírt adni arról, ha egy újabb készülék létbe a globális, vagy az európai piacra. A legújabb ilyen készülék nem más, mint a Realme Watch 3, ami már egy ideje kapható az indiai piacon.

A Realme Watch 3 nagyjából két hónapja debütált, azóta is forgalomban van, igaz, csak az indiai vásárlók juthattak hozzá a készülékhez. Szerencsére ennek az áldatlan állapotnak vége, mert az okosóra a márka hivatalos, európai online boltjából mostantól minden további nélkül megrendelhető. Ha esetleg számodra egyszerűbb az Amazon oldalának használata, akkor jó hír, hogy onnan is megvásárolható a készülék.

A Realme Watch 3 vételára sem vészes, mindössze 69 eurót kérnek el érte, ami a jelenlegi árfolyamokon megközelítőleg 27 ezer forintot jelent. Az okosóra egyelőre csak egyféle színben választható, szürkében kérhetitek a készüléket. A kiszállítás jelen pillanatban csak Belgiumra, Németországra, Portugáliára, Hollandiára és Luxemburgra érvényes.

Különös módon az okosóra Pro variánsa most nem teszi tiszteletét az öreg kontinensen, de talán ennek oka az lehet, hogy az óra tényleg csak nemrégiben debütált. Vagyis könnyen meglehet, hogy a későbbiekben találkozunk vele, talán szükséges még egy kis idő ahhoz, hogy a forgalmazás nálunk is megkezdődhessen. Ami pedig a Realme Watch 3 modellt illeti, a fentebb említett egészen szerény összegért cserébe 1,8 colos IPS LCD kijelzőt, 240 x 286 pixeles felbontást, IP68 minősítésnek megfelelő vízálló kialakítást, Bluetooth 5.3 támogatást, pulzusmérés, véroxigénszint-mérést, alvásmonitorozást, illetve a megszokott funkciókat kapjuk, miközben az energiaellátás feladatát egy 340 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja.

Forrás: GSMArena