A Garmin új funkciókat és fejlesztéseket ad ki a legfrissebb okosóráihoz

A Garmin nemrég frissítette két legújabb okosóráját a 9.15-ös béta verzióval, amely javít néhány hibát és új funkciókat, köztük az ugrálókötelezés követését is magával hozza. A 9.15-ös verziószámú béta frissítés letölthető lesz over-the-air módon.

A frissítést a Garmin Venue 3 és a Venue 3S készülékek kapták meg. Míg a vállalat számos másokos orrájához rendszeresen érkeznek béta frissítések, addig a Venue 3 sorozat esetében sajnálatos módon ez nincs így. Helyette a páros a 2023 november közepe óta a 8.25-ös béta verziót futtatja.

Most a Garmin előállta a 9.15-ös frissítéssel, ami egy rendes bétafrissítés. Így sem, és nem világos, hogy a vállalat mikor kínál újabb stabil szoftvert a készülékekre. Az új szoftver a gyártó szerint három fennálló hibát orvosol és két új funkciót ad hozzá a már meglévőköz.

Mostantól a szoftver részét képezi az ugrálóköteles tevékenységek követése. Hozzáadtak a virtuális asszisztenshez új férfi hangokat, ezek aktiválásához letöltés szükséges. Javítottak egy olyan problémát, amely azt okozta, hogy a zene véletlenszerűen kezdett el szólni. Javították azt a hibát is, ami a kikapcsolt pulzusszámmérés mellett is megnövelt energiafogyasztást idézett elő. Mindezek mellett orvosoltak egy golfozás követésével kapcsolatos hibát is.

Forrás: NotebookCheck