Brutális áron érkezik a Huawei első aranyból öntött okosórája

A Huawei a minap bemutatta a GT 4 készüléket, ami egy megfizethető alternatívája a jóval drágább Ultimate modelleknek. Hogy annak drágaságát tovább fokozzák, a kínai gyártó hamarosan egy aranyból öntött változatot is piacra fog dobni, a Huawei Watch Ultimate Gold Edition pedig elég durva áron lesz kapható.

Jövő hónapban jelenik meg a prémium okosóra arany változata, ami egészen pontosan a gyártó első aranyból készült okosórája is egyben,a készülék 2999 eurós áron (~ 1 150 000 Ft) lesz kapható. Ezek nem kiszivárgott, hanem teljesen hivatalos információk, egyenesen a Huawei jóvoltából.

Arany nélkül is elég menő a Huawei Watch Ultimate, ami 1,5 colos AMOLED kijelzővel, zafírüveg bevonattal, és 530 mAh kapacitású akkumulátorral debütált a kínai piacon. A készülék hátlapja kerámiából van, a pánt titánból, maga a tok pedig cirkóniumból. igazából már ez a változat sem volt túl olcsó, a maga 749 (~287 000 Ft) eurós árával, de az Ultimate Gold Edition egy arany PVD titán szíjjal bír, amelyet a Huawei arany lünettával és koronával ékesít.

A Huawei egyelőre nem közölte, milyen típusú aranyat használnak a luxusóra gyártásakor, de akárhogy is, ez a variáns majdnem négyszer annyiba kerül, mint az eredeti, vagyis tuti nem lesz bóvli. További részleteket egyelőre nem osztottak meg az órával kapcsolatban, de a jó hír az, hogy ha van egy kis felesleges pénzed, nem kell majd Kínába utazni érte, mert az európai piacon is kapható lesz a Huawei Watch Ultimate Gold Edition.

Az órát egyelőre ne keresd a gyártó hivatalos weblapján, mert még nem került fel a terméklapja. Mondanunk sem kell, az okosóra valószínűleg csak korlátozott számban lesz elérhető.

Forrás: NotebookCheck