Megerősítették a OnePlus Watch 2 érkezésének dátumát

A OnePlus beharangozta a soron következő okosóráját, amelyről egy korábbi pletyka azt állította, hogy február 26-án fog megjelenni. A gyártó most megnyitotta az early bird foglalásokat a OnePlus Watch 2-re, egyúttal megerősítve, hogy valóban február 26-án jelenik meg a készülék.

Azok a vásárlók, akik az USA-ban szeretnék beszerezni a készüléket, 0,99 dollár vissza nem térítendő foglalót kell kifizessenek egy early bird kuponért, ami 50 dolláros kedvezményt biztosít számukra, az okosóra megjelenésekor. A OnePlus csereprogramot is kínál az amerikai vásárlóknak, amely szintén 50 dollárt ad bármely óráért, legyen az bármilyen állapotban.

Nálunk Európában a dolog úgy fog működni, hogy a OnePlus fiókunkkal regisztrálhatunk az okosórára, és kapunk 30 euró kedvezményt, illetve egy  OnePlus Buds 3-at is, amikor megvásároljuk a készüléket. Az indiai vásárlóközönség számára is él egy early bird ajánlat, 1000 rúpia kedvezményt, és egy ingyenes Bullets Wireless Z2 fülhallgatót kapnak az ottaniak, ha jelzik érdeklődésüket a készülék iránt.

A OnePlus Watch 2 ezüstös és fekete árnyalatban kerül majd a boltok polcaira, mindkét változat rozsdamentes acél tokkal lesz felszerelve, amelyhez alapból szilikon pánt jár. A megjelenítőt zafírüveg oltalmazza a karcok ellen. A szóbeszédek szerint a OnePlus Watch 2 1,43 hüvelykes AMOLED megjelenítővel, valamint Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 lapkakészlettel érkezik majd. Az okosóra Google Wear OS 4 operációs rendszert futtat, a korábban alkalmazott egyedi, zárt rendszerrel ellentétben.

Forrás: GSMArena