Ennyibe fog kerülni a Xiaomi Watch 2, a Watch S3, és a Band 8 Pro Európában

A Xiaomi nemrégiben egy rakat készüléket jelentett be az európai piacra, ott voltak a 14-es sorszámú zászlóshajók, egy vadonatúj táblagép a Pad 6S Pro 12.4 képében, illetve viselhető eszközök garmadája. A GSMArena csapata utánajárt ezeknek, és kiderítették, hogy mennyibe fognak kerülni nálunk, az öreg kontinensen.

A Xiaomi Watch 2 kapcsán már nem titok, hogy 200 eurós indulóáron kerül forgalomba, az okosóra már az Amazon listázásában szerepelt is korábban, azelőtt, hogy formálisan bejelentették volna. 200 euróért alumíniumból öntött tokot, 5ATM minősítésnek megfelelő vízálló kialakítást, 1,43 hüvelykes AMOLED megjelenítőt, beépített GPS modult, és a szokásos egészségkövetéssel kapcsolatos funkciókat kapjuk.

A készülék meghajtásáról Snapdragon W5+ Gen 1 lapkakészlet gondoskodik, a szoftveres frontot pedig Google Wear OS tartja. Azt azért érdemes megemlíteni, hogy a Xiaomi Watch 2 Pro nagyjából 20 euróval drágábban szerezhető be, ha beérjük a Bluetooth verzióval és 50 euróval, ha szeretnénk LTE modemet. Nagyjából ugyanazokat a specifikációkat kapjuk, viszont ez az óra már rozsdamentes acélból van.

A Xiaomi Watch S3 is érkezik a globális piacokra. Habár az okosóra külsőre nagyon hasonlít a Watch 2 és Watch 2 Pro modellekre, érdemes megemlíteni, hogy ez a készülék nem Google Wear OS operációs rendszert futtat, helyette HyperOS ökoszisztéma került a készülékre, ami azt jelenti, hogy nem lehet rá alkalmazásokat letölteni, ami előre van telepítve, csak azzal tudunk gazdálkodni.

Mindezeket leszámítva, egy remek készülékről van szó, szintén méretes 1,43 hüvelykes AMOLED megjelenítővel, alumíniumból öntött tokkal, és cserélhető rozsdamentes acél kerettel. A Xiaomi Watch S3 150 euróért, vagyis nagyjából 58 ezer forintért lesz kapható nálunk, Európában.

A Xiaomi Band 8 Pro okoskarkötő is forgalomba kerül az öreg kontinensen. Az új modell az előző generációhoz képest méretesebb, fényesebb és nagyobb felbontású 1,74 hüvelykes AMOLED megjelenítővel rendelkezik. Továbbra is megkapjuk az 5ATM minősítésnek megfelelő vízálló kialakítást, és a promóciós anyagok szerint elég lesz 14 naponta tölteni a készüléket.

Az új modell még pontosabb pulzusmérés, véroxigénszint-mérés funkciókat biztosít, van beépített NFC és GPS modul is. A karkötő 70 eurós áron lesz kapható, ami a jelenlegi árfolyamok mellett 27 ezer forintot jelent.

Forrás: GSMArena