Egy szivárogtató szerint a Samsung Galaxy Watch 5 lesz az idei év legrondább okosórája

Hallottunk már mindenfélét róla, jót és rosszat egyaránt, de a legújabb felvetés, amely a népszerű és egyébként megbízható szivárogtató, Ice Universe tollából származik, nem éppen hízelgő képet fest a Samsung Galaxy Watch 5 formatervéről. Állítása szerint az okosóra lesz az idei év legrondább viselhető eszköze.

Arról mi is beszámoltunk, hogy idén a Classic kiadás, és vele a forgatható fizikai lünetta is megy a levesbe, helyette lesz egy Pro verzió, amely a sportosabb Galaxy Watch 4 dizájnját viszi majd tovább. Az internetes szivárogtató pedig kijelentette, hogy az új van e ráció lesz 2022 legrondább okosórája. Ez azért merész kijelentés, mert a jelenlegi sorozatot a felhasználók pozitívan fogadták, és tagadhatatlanul a legjobb okosórák közé tartoznak.

A sima Galaxy Watch 4 órák 40 és 44 mm-es méretben kaphatók, és a pletykák szerint az utód 40 és 42 mm-es változatban is megjelenik majd, míg a Pro modell esetében csak egy opció lesz elérhető. A készülék pontos mérete nem szivárgott ki, de mivel állítólag egy 60 százalékkal nagyobb akkumulátort kaphat, mint a Classic 4 méretesebb változata, biztosra vehető, hogy a mérete is nagyobb lesz. Kivéve persze ha a készüléket vezérlő chip valamilyen módon sokkal hatékonyabb lesz, vagy a szoftveren tudnak komolyabban optimalizálni. A méretesebb Classic kiadás 46 mm-es.

A szivárogtató korábban már jelezte, hogy ez a bizonyos Pro változat óriási kijelző körüli keretekkel lesz felszerelve, ezt az állítását pedig most megismételte, ez a formatervi megoldás lesz az, ami szerinte a szemünket bántani fogja majd. Annyira, hogy úgy véli, nem lesz érdemes megvenni az okosórát, de mi egyelőre úgy gondoljuk, hogy előbb látnánk a végleges terméket, mielőtt lehúznánk azt. Már csak augusztus 10-ig kell várni, és elvileg minden kiderül.

Forrás: PhoneArena