Mobilos funkciókat és AMOLED megjelenítőket kínál a megfizethető Haylou Watch S8

Új, megfizethető okosóra érkezett a Haylou Watch S8 képében, amely organikus megjelenítővel, téglalap alakú kiépítéssel, telefonos funkciókkal, illetve vérnyomás kalkulálással érkezett. Az óra mind funkciói, mind külalakja alapján prémium készülék benyomását kelti.

A Haylou új okosórával rukkolt elő, a Watch S8-cal, ami egészen méretes, 1,96 hüvelykes AMOLED képernyővel lett felszerelve, amelyen 410 x 502 képpont sorakozik. Természetesen a megjelenítő érintésérzékeny, de alternatív lehetőség is van a felület vezérlésére, a jobb oldalon található gomb, illetve egy forgatható korona képében. Ezek okán egyébként a dizájn az Apple Watch Próra hajaz némileg.

Az okosóra belsejében egy spéci Bluetooth chip teljesít szolgálatot, ami elvileg stabilabb kapcsolatot biztosít. Többek között ez akkor jöhet jól, amikor az órát kihangosítóként használjuk. Így van, az okosóra alkalmas hívások kezdeményezésére és fogadására, de a virtuális asszisztensek is használhatóak az órán keresztül.

A készülék természetesen követi felhasználója egészségi állapotát, olyan opciók révén, mint a pulzusmérés, a véroxigénszint-mérés, illetve elvileg van vérnyomásmérés is, de mivel tudomásunk szerint az okosóra nem kapott orvosi minősítést, pontos eredményekre nem érdemes számítani.

A Haylou Watch S8 borítása alá 270 mAh kapacitású akkumulátor került, amely állítólag nyolcnapos üzemidőt képes biztosítani átlagos felhasználás mellett, egyetlen feltöltéssel. A teleppel, illetve a készüléket működtető elektronikával együtt is csupán 58,5 gramm az okosóra súlya. A készüléket közvetlenül a gyártótól lehet beszerezni 35 dolláros áron, ami a jelenlegi árfolyamok mellett nagyjából 12 200 forintot jelent. Egyébként az órát az Amazonon keresztül is meg lehet vásárolni.

Forrás: NotebookCheck