Fülhallgató és okosóra egyszerre – globálisan is forgalomba kerül a Huawei Watch Buds

Hamarosan a kínai határokon kívül is forgalomba kerül a Huawei Watch Buds, amely első pillantásra egy egyszerű okos órának tűnik, de a belsejében egy vezeték nélküli fülhallgatót rejt. A készülék lényegében egyet fizet kettőt kap kedvezménynek tekinthető, ugyanakkor a végleges 499 eurós ár talán nem mindenkinek lesz ínyére. Épp ezért lesz érdemes előrendelni.

Arról azért nem szabad megfeledkezni, hogy ezt az összeget nem a semmiért kéri el a kínai gyártó. Az okosóra 1,43 hüvelykes AMOLED megjelenítővel van felszerelve, amelyen 466 x 466 képpont sorakozik, egyébként ez egy kerek kialakítású képernyő, vagyis a készülék a hagyományos órákra hasonlít.

Az igazi meglepetés az óra kijelzője alatt található, mégpedig egy vezeték nélküli fülhallgató képében, de még azzal sem lesz az óra nehezebb pánt nélkül 66,5 grammnál, miközben a készülék háza 14,9 mm-es keresztmetszettel bír.

A Watch Buds lényegében egy Watch GT 3 Pro a már említett fülhallgatóval kiegészítve, viszont annál 50 százalékkal vastagabb, 33 százalékkal nehezebb, de a belsejében található fülhallgató miatt a beépített akkumulátor 30 százalékkal kisebb. Valamit valamiért.

30 eurós előleg kifizetését követően az okosóra előrendelhetővé válik, de a kiszállításra és a nyílt értékesítése egészen március közepéig kell várni. Az előrendelési időszak alatt mindössze 439 eurós áron lehet hozzájutni az okosórához, utána pedig a már említett 499 eurós összegért lehet beszerezni a különleges viselhető eszközt. Ha szeretnél többet tudni, érdemes a gyártó weboldalára kattintani további részletekért!

Forrás: NotebookCheck