A OnePlus Watch 3 tanúsítványa megerősíti a közelgő megjelenést

A népszerű OnePlus Watch 2 okosóra sikere után a OnePlus már készül a következő generációs modell bemutatására. A OnePlus Watch 3 nemrégiben megkapta a kínai TENAA hivatal tanúsítványát, amely megerősíti a készülék létezését és számos fontos részletet felfed a várható specifikációiról.

Az új okosóra megtartja elődje kerek kialakítását és oldalsó gombjait, de egy tachiméteres lünetta és megújult, textúrázott gumiszíj variálja majd az eddig dizájnt. A tanúsítványból kiderül, hogy az óra LTE kapcsolattal is fel lesz vértezve. amelyet eSIM-en keresztül biztosít, de támogatni fogja a GPS, Wi-Fi és NFC adatátviteli metódusokat, utóbbi lehetővé tesz majd, hogy fizessünk a készülékkel.

Az mondjuk előfordulhat, hogy egy nemzetközi megjelenés esetén ezt a funkciót nem minden piacon lehet majd igénybe venni, de reméljük a legjobbakat. Az akkumulátor 500 mAh kapacitású marad, mint az előző modell esetében.

Bár a OnePlus Watch 3 megjelenése már a küszöbön áll, egyes pletykák szerint a gyártó elhalaszthatja a bejelentést a OnePlus Pad 2 táblagép bemutatásával együtt. Egyelőre nem tudni, hogy mikor lesz a hivatalos bejelentés, de mi már tűkön ülve várjuk az új okosóra érkezését. Az előd, vagyis a OnePlus Watch 2  1,43 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely Always-on Display funkcióval is bír.

A készülékben a Snapdragon W5 Gen 1 processzor dolgozik, amely a BES2700BP MCU-val kiegészülve biztosítja a gyors és zökkenőmentes működést. Az a bizonyos 500 mAh-s akkumulátor akár 100 órás üzemidőt is lehetővé tehet Smart módban, ilyenkor a készülék Wear OS 4-et futtat, ha pedig beérjük az egyszerűbb funkciókkal, egy RTOS ökoszisztéma is rendelkezésre áll.

Forrás: GSMArena